Så så tomt här hemma utan honom

Måndag idag och helgen har varit super. Hugo var över i helgen och Qasper fick äntligen träffa sin bror igen. Qasper snackar mycket om Hugo när han inte är här. Han tycker verkligen om honom. Qasper säger även "min bror" när han pratat om honom med någon annan. Härligt att höra faktiskt.

Imorgon slutar Qasper skolan. Denna månaden han har gått här på nya skola så har han bara fått hänga med på lektionerna. Lärarna, stödpedagogen och rektor kämpar på som tusan så Qasper ska få dom bästa förutsättningarna sen nästa termin när han börjar klass 5. Alltså 5te klass, helt galet. Han börjar verkligen bli stor, min lilla trollunge.

Måndagen den 14/6 har jag fruktat länge. Emil har lagt sig på operations bordet igen. Han gjorde en gastric bypass operation 2012 som där var en del påföljden på där han var nära på att dö. Men nu 9 år senare har han äntligen tagit modet till sig och ska göra sin bukplastik operation. Jag är så satans stolt över honom och har verkligen gjort allt för att visa att jag finns där för honom och stöttar honom. Känns dock mindre bra att det känns som han stöter bort mig från honom och söker sig till andra som kan stötta honom. Kan också vara en inbillning men det är lite så jag känner. Jag hoppas iallafall att han vet innerst inne att jag finns där för honom och kommer hjälpa honom så mycket jag bara kan. Jag tror han kommer vara så nöjd efter allt är färdigt och läkt och han ser resultatet.

Jag älskar dig, Emil, är så jävla stolt över dig

Det känns extremt tomt här hemma. Känns som något fattas här och det gör det ju i stort sätt. Jag brukar vara hemma själv utan Emil. Och eftersom han jobbar natt också så sover jag även själv vissa veckor. Men det känns extra konstigt idag. Har ingen bra magkänsla överhuvudtaget. Men imorgon ska jag få köra och hämta honom igen och få krama honom och pussa en massa på honom.

Imorgon efter skolavslutningen ska Qasper åka till sin pappa och vara där 1 vecka. Tror Qasper behöver lite längre tid tillsammans med sin far än dom 3 dagarna dom ses varannan helg. Så ska bli skönt för honom. Plus det var perfekt tajmat med Emil operation för då kan han vila ordentligt och Qasper slipper tänka på sin ljudnivå. Perfekt ju.

Nu ska jag se andra halvleken av Skottland - Tjeckien. Ikväll väntar Sverige - Spanien. Oh vad jag ser fram emot den matchen. Fotboll-EM ju, älskar det!!

Ha en super fin dag allihopa. <3

Caroline...

Gillar

Kommentarer