Så jäkla tröttsam

Jag blir verkligen irriterad. Hur fan kan man sitta och säga "Vi ska hålla sams, vi ska vara vänner, för vår sons skulll". Men så fort det är något och jag får jaga för att få svar på saker när det gäller vår son, jag får ringa 100 gånger för att få ett enkelt jävla svar, så blir jag irriterad. Jag blir kallad både det ena och det andra. Hur fan kan man bara undvika att svara på en enkel jävla fråga och sen bli sne på mig för inte svara på 2 minuter när det gäller något?

Att ha en kaxig och spänd attityd mot mig så fort där är folk runt omkring. Och sen vara den underbara person som jag vet han är när han träffa mig själv är bara sjukt. Är det så jävla svårt att visa för folk att han faktiskt är vän med sin sons mamma? Är det så jävla svårt att ha en god ton och hålla sams? Det finns inget värre än när två föräldrar inte kan hålla sams. Allting var verkligen toppen från början, och vi kunde snacka normalt och vi kunde hålla sams men sen vände allt, och jag vet precis varför. Har sagt detta till honom också men det är ingenting han accepterar alls. För så är det verkligen inte, enligt honom. Svårt när man är så in i helvetes jävla naiv antagligen.

Jag försöker hela tiden, men jag blir så trött. Jag blir så irriterad och jag känner mig bara ledsen över det. Vår son märker det och det gör mig ledsen. För han förtjänar inget mer än att vi som två vuxna människor och hans mamma och pappa ska hålla sams. Jag vill inte smutskasta min sons pappa för 5 öre och tycker inte jag gör det. Men det ska verkligen inte vara svårt för oss att hålla sams. För jag känner denna människan, jag känner han bättre än hans egna mor gör och jag vet exakt hur han är. Jag vet att han är en underbar människa och som sagt håller på så här bara för en enda jävla anledning. Jag hoppas innerligt att han snart inser det själv gör någonting åt det!

Det är tröttsamt och jag blir trött på hans beteende.

Caroline...

Gillar

Kommentarer