Den stoltheten alltså

Min kära son, min älskade prins. Han som varit diagnoserna med grav adhd sen feb - 17, vilken jäkla krigare han är. Precis som sin mamma. Jag är så otroligt stolt över honom. Hur svårt och jobbigt han än tycker det är i skolan så går han ändå dit varje dag och sitter med på lektionerna, även om han tycker de blir jobbigt ibland och får ta en lite paus, så är han där och han arbetar på bra.

Han tycker inte alls om att sätta sig och göra sina läxor. Men han gör det ändå, även om där är en del pustande och en del klagande så gör han det. Vi gör det tillsammans och han gör det så galant. Kan ta allt från 10 minuter till 30-40 minuter. Beror på hur trött och gnällig han är. Men trodde detta skulle bli värsta problem när vi skulle börja med läxorna men icke, kan nog tacka medicinen för det faktiskt. Utan den så hade han aldrig suttit ner och gjort det. Så framsteg som tusan.

Det skiner i mig och mitt mamma hjärta när jag ser hur han kämpar. För han vill ju klara det, han vill göra bra ifrån sig. Och han gör så gott han kan, och det räcker gott och väl för mig, Och sen har skolan också gjort det mycket mer anpassat för Qasper också, vilket känns skönt för mig också.

Kan verkligen säga att jag är så stolt över min son

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Oj vilken fin bild!
nouw.com/ulvelotta
PiimPiina
PiimPiina,
Tack så mycket 😊
nouw.com/piimpiina