Ny vecka och nya tag

Godmorgon gott folk. Hur har er helg varit, vad har ni hittat på?

Jag själv var hemma hos mamma och pappa i Lördag och käka grillat vilket va super gott. Stanna en stund och kolla Arsenal spela, dock gick jag innan matchen va slut. Linus va och lämna Qasper hemma hos Linus moster så han sov där från Lördag till Söndag. Så vi va barnledig vilket va jävligt skönt. Va ett tag sen nu känner man. Så behövde lite paus från Qasper.

Jag och Linus låg bara i sängen hela söndag. Hade pannkaksfrukost i sängen sen beställde vi pizza som vi tryckt i oss till ett avsnitt Shamless, vilket är en helt galet bra serie. Lilleman kom hem och det var vid 19 tiden så det var i princip rakt in i sängen, eller ja i vår säng fick han lov att somna igår. Vilket var så otroligt mycket. Dock såg jag även matchen mellan Djurgården - Malmö vilket inte sluta lika bra som den hade behövts göra. 3-1 till djurgården vilket är skamligt! 

Jag fick även en behövlig kvalitetstid med mitt fina gudbarn Elise och mitt andra syskonbarn, Emilio. Det behövdes som fan och det var mer än mysigt. Så så såg min helg ut på ett ungefär. Så det var härligt med massa bebismys och systermys.

Nu är jag i skolan iallafall och redan haft två lektioner med matte och ska in på den sista nu om någon minuter bara så måste avrunda här nu. Lektioner fram till 13:50 idag sen blir det hem och hemma min stora påg på skolan.

Caroline...

Gillar

Kommentarer