När livet bara är perfekt 

Så bra jag har det här

Ja shit ja, livet på landet är ju utöver vad jag hade tänkt mig. Det är sååå jäkla skönt. Att njuta av vädret och livet på ett helt annat sätt. Jag mår riktigt bra här ute, faktiskt. Min semester har börjat och jag bara njuter. Just idag är inget bra väder överhuvdtaget men sitter här ute med svärfar ändå. Plockat lite ogräs i trädgården och hjälpt Hugo med sitt hemmabygge. Jag håller även på att måla om trappen där inne. Från massa brunt till vitt och grått, åh det kommer bli så bra. Som jag tycker sånt här är skoj. Och älskling ger mig i stort sätt fria händer också till att ordna, skönt han litar på mig. :)

Mitten på Juli redan. Varför ska sommaren alltid gå så himla fort? Det är så himla tråkigt. Kan väl tänka mig et är för vinterhalvåret är så extremt mörkt och deprimerande. Så himla tråkigt. Men ser dock fram emot den detta året då får jag spendera denna i vårt hus tillsammans med våra underbara barn och min underbara sambo. Dock fruktar jag kylan som fan.

Baby går på semester på Fredag, vilket jag ser fram emot. Så blir 2 underbara veckor tillsammans med han och våra älskade barn. Vi ska väl ut på lite äventyr bara och mysa till det. Älskar att barnen går så himla bra ihop. Dom är helt fantastiska med varandra.

Igår stack jag och Hugo iväg till Väla. Vi besluta oss för att käka lunch där ute sen fick Hugo nya skor, shorts och strumpor. Han skor började verkligen bli sledna så det var dags för nya. Så han blev lite bortskämd. Jag kom bara hem med två nya bh:ar och ett linne. Så det fick bli Hugo dag igår. Men mysigt hade vi.

Lite bilder från sommaren

Caroline...

Gillar

Kommentarer