Någon som bara lyssnar utan att ge tips och råd, tack

Så segt dagarna går alltså. Eller ja, ens jobbe-dagar men när det kommer till ens lediga dagar då går det snabbt som tusan. Jag är bara ledig idag sen ska jag på och jobba Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Så idag har jag fått undan lite här hemma och ska snart fortsätta i köket och toan. I helgen ska jag försöka få ordning på lillemans rum för just nu är hans rum lite av ett förvaringsrum. 😳 Han är typ aldrig där inne så när jag ändrade om här hemma så fick det jag inte kunde bära upp till vinden själv få stå på hans rum. Men hade tänkt fixa där till helgen när jag är ledig, hoppas bara orken finns där.

Fan, jag känner mig helt tom i huvudet typ. Det är mycket runt omkring mig nu och det blir mycket intryck som jag måste hantera. Även om det kanske inte direkt är nya saker så har det blivit mycket på en och samma gång. Vilket skrämmer mig lite, jag vet jag kan fixa det, men det tar så mycket på ens krafter. Just nu ska jag iallafall försöka fokusera på mitt jobb, Qasper och mitt körkort. Det är det viktigaste just nu och allt annat får jag skjuta lite åt sidan så länge för det är inte prio 1 för mig, inte just nu iallafall. Känslor och tankar är helt enkelt något jag får brottas med inne i mitt huvud ett tag till. Även om tankar kommer upp här emellanåt och det är när dom blir för starka och jag måste få ut dom på något sätt. Hoppas det är okej och att ni inte tycker jag gnäller för mycket.

Tankarna kan verkligen bli för intensiva 

Ibland hade det verkligen varit skönt att kunna ventilera med någon som faktiskt förstår mig och som faktiskt kan bara kan sitta och lyssna och finnas där utan att säga ett ord eller komma med tips och råd. För ibland vill jag verkligen inte höra vad andra tycker och tänker. Jag vill inte ha några tips eller råd hur jag ska gå till väga. Utan att få ventilera och bara få säga mina tankar och kanske låta mig bolla med mina tankar själv. Jag vill bara att någon förstår, verkligen förstår och bara säger att dom förstår. Var finns du som jag kan berätta saker för?

Min jobbe-helg var iaf bra. Den gick snabbt och jag jobbade tillsammans med ett bra team. Där finns alltid någon man klickar bättre med på arbetet än andra och i helgen var vi verkligen ett härligt gäng. Tycker bara det är tråkigt att en av dom kommer sluta nu i December men jag förstår henne helt och hållet. Sen har där kommit in nya på jobbet också och det är alltid härligt med nya ansikte. Tur att ma är där för brukarna och inte för personalen. För jag tycker verkligen om alla brukarna vi har på jobbet. Ett härligt gäng med alla åldrar. Både tungt och lätt jobb, men jag älskar det. Det är då man känner man lever också. Att jobba med människor är absolut det bästa jag gjort. Så tack för denna möjligheten. Nästan mål är mot rättspsyk och att få jobba med såna människor istället inom någon framtid.

Vad har ni hittat på för skoj i helgen? 

Caroline...

Gillar

Kommentarer