Mycket saker på gång nu 

Nytt år har kommit och Januari är snart slut också. Jag inledde mitt nya år tillsammans med Emil och Hugo (bonussonen) ute på landet hos dom, även en vän från Discord och hans söner och sen en granne till Emil. Det var trevligt. Vi åt gott och spelade bingo lotto och njöt av varandras sällskap. Sen klockan 12 gick vi ut och smällde lite smällare. Hade det väldigt trevligt iallafall. Det var tyvärr Qaspers pappas år för nya år detta året. Så han var ju såklart saknad.

Nya året har väl börjat helt okej. Varit lite upp och ner med min ångest. Det har varit intensiv men jag har också mina misstankar på varför det varit så. Men saker och ting börjar sakta men säkert falla på plats så får hoppas det släpper. Jag tror att bara jag får min ro, mitt lugn och min plats här på jorden så kommer denna skiten släppa. Jag hoppas det iallafall. Men känner att mycket är på gång nu. Lite saker som jag fortfarande håller för mig själv. Det är mycket roligare. Jag hade gärna berättat men måste vänta ett tag till.

Livet rullar annars på som vanligt. Vantrivs fortfarande på jobbet, mer än någonsin just nu. Men jag är där för brukarna. Har dock börjat kolla rundor efter lite nya jobb faktiskt. Lämnat mitt cv och så. Så dyker det upp någonting så kommer jag antagligen slut. Man måste trivas på sitt jobb för att kunna göra ett så bra arbete som möjligt. Så är det bara.

Med kärleken går det bra. Jag är mer kär än någonsin och jag kan skatta mig lycklig som har Emil, Qasper och Hugo i mitt liv. Tre stycken helt olika personligheter alla tre men dom är helt fantastiska. Ibland undrar jag dock om det är ett barn jag lärt känna. Hahha, ibland när Emil och Qasper går igång här hemma. Jag undrar om Qasper ibland är äldre än Emil. Blir tokig ibland på dom men med all kärlek dom överöser mig med så överväger det enormt mycket. Kärleken är så mycket starkare alltså. Jag tåler han vara som ett barn emellanåt så mår han bra. Hahah.

Ja jag ville egentligen bara uppdatera er lite. Inte för ni fick reda på super mycket just nu så fick ni veta att det är lite saker på gång iallafall eller ja, ganska stora saker för mig och det ska bli så spännande och roligt. :) Jag är såååå jävla redo. Må 2021 blir ett bra år där jag tar bra besut. Lite jävla medvind detta året är väl inte för mycket begärt?. Låt det nya året komma för jag är redo.

Hoppas ni alla får ett underbart år

Caroline...

Gillar

Kommentarer