Mina nära och kära

Idag tänkte jag hylla en väldigt speciell kvinna i mitt liv. En person jag ser upp till enormt mycket och som fått mig att inse väldigt mycket i mitt liv. En kvinna med hjärtat exakt på rätt plats. Denna underbara kvinnan är min moster.

Jenny Holmström 

Denna fantastiska människan har alltid funnits i mitt liv. Hon har alltid stöttat mig, alltid varit vid min sida när jag har behövt prata. Hon har berättat för mig så många gånger att när jag föddes var det första hon sa "Du kan alltid komma till mig när det än är någonting". Och det är någonting jag gjort. Jag har alltid vänt mig till henne.

Hon är absolut den jag ser upp till allra mest. Även om hon ibland varit väldigt tuff i sina ord till mig så har hon alltid menat väl. Även om det sårat mig till en början så har jag insett i slutet att det varit för mitt egna bästa.

Vi har gjort mycket saker tillsammans. Hon var den första som drog med mig ut på krogen när jag var väldigt för ung för att ens komma in på krogen. 😂 Det slutade med att jag spydde i ett badkar hemma hos en vän till henne, men hon tog hand om mig ändå och såg till så jag mådde bra trots allt, något vi skrattar väldigt mycket åt i dagens läge. Vi har varit på en weekend i Amsterdam och gått flera mil och upptäckt saker 4 väldigt värma dagar. Men vi fick sett så mycket. Hon har skällt ut mig för noter för korkade saker jag gjort. Men vi har alltid hållit ihop ändå.

Hon är gudmor till min son. Hon är min bästa vän. Hon är inte bara min moster, hon är även min extra mamma. När jag hade det jobbigt hemma och inte orkade med allting längre så fick jag flytta ner till henne i Trelleborg och fly verkligheten ett tag. Även om den han ifatt mig när jag bodde där.

Jag kan med handen på hjärtat säga att denna kvinna är en stor inspiration i mitt liv. En otroligt stor förebild och någon jag alltid kommer se upp till. Jag älskar denna människan så mycket och jag fruktar redan den dagen hon kommer lämna mig kvar ensam på denna jorden.

Jag skulle kunna strid emot världen för din skull

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Men älskade, finaste du... Jag älskar dig, min fina Caroline ♡♡♡
PiimPiina
PiimPiina,
Bästaste moster ❤️❤️
nouw.com/piimpiina