Midsommarhelgen blev otroligt bra

Hoppas alla hade en bra midsommarhelg. Min var helt kanon. I Torsdags umgicks jag med Mr E. Han kom hit och spenderade kvällen och natten här. Vilket var mycket trevligt. I Fredags stack jag hem till syrran och firade midsommar med hennes familj, mamma och pappa, två vänner till syrran och min minsta lillasyster. Jag drack ingenting då jag skulle börja jobba 7:00 på Lördagen. Då jag sovit alldeles för lite timmar dom senare nätterna så var jag lagom trött när klockan ringde i Lördags. Men jag kom upp och iväg till jobbet. :)

Idag ska jag jobba kvällspass på jobbet. Inte alls sugen på det men det ska nog gå alltså. Imorgon väntas också ett kvällspass på jobb. Men jag tar mig absolut igenom det. Jag har 35 dagar kvar tills jag går på semester. Och jag längtar något fruktansvärt efter det. Vill bara kunna njuta av sommaren och av sol och bad med min lilla vilde. Jag ska iofs ta vara på varje ledig dag jag har fram tills dess.

Jag mår bra efter mitt mindre ingrepp jag gjorde för någon vecka sen. Jag börjar verkligen komma på benen igen och jag börjar kunna le på riktigt. Jag känner hur det sprudlar i kroppen på mig. Jag känner mig glad och börjar uppskatta livet lite mer. Eller så är väl bara detta en period nu igen och sen faller allting direkt igen. Man just nu ska jag leva i nuet. För det behöver jag. Måste sluta tänka så mycket på framtiden.

Caroline...

Gillar

Kommentarer