Man säger det alltid

När man varit iväg och kvittar hur skönt man haft det, hur länge man varit bort eller om man sagt man aldrig vill hem igen. Men när man väl kommer hem och får sätta sig i sin egna soffa eller lägga sig i sin egna säng. Det finns absolut ingenting bättre, det handlar om bekvämlighet och att man antagligen känner sig trygg hemma. Man säger alltid: Borta bra men hemma är bäst! Och det stämmer så oerhört mycket.

Vi var hemma vid 12 tiden igår, var och hämta Qasper hos mamma och pappa och helgen för han har varit super bra. Han har haft en kompis på besök som bor på mamma och pappas gård, som Qasper även gått på samma avdelning som på förskolan, så dom är ganska bra kompisar och alltid skönt att vet han även har någon vän när han är borta. Så han sa själv han haft en mysig och härlig helg hos mormor och morfar. Värmer en mammas hjärta. ❤️

Vi kom iallafall hemma här och legat på soffan och kollat film sen dess. Käka har vi också hunnit med precis. Nu sitter jag typ bara och väntar ut tiden till 17:30 för då börjar fotbollen. Malmö FF - Helsingborg IF. Vilket betyder derby. 😍 Vilket betyder stor match, vilket betyder överspännande match. Och för er som inte vet vad ett derby är så är det när två lag från samma län möter varandra i fotboll. ☺️ Vilket alltid varit stort i alla matcher! Så nu väntar jag med spänning! 35 minuter kvar.

Min helg har iallafall varit kanon och det kommer antagligen sluta sjukt bra också. Med 3 poäng i matchen. Så nu myser vi ner oss i soffan igen, fast till fotbollen istället. Ha en bra söndag alla underbara människor.

Caroline...

Gillar

Kommentarer