Man känner våren i ansiktet

Man kommer ut & solen bara skiner i ansiktet på en & man kan bara le för man känner verkligen våren smeka en i ansiktet & man mår så underbart. Iallafall jag gör det. Kan inte mer än att njuta av det. Torsdag idag då & jag går bara en kort dag, vilket är underbart. Vill egentligen bara hem & lägga mig under täcket & sova typ. Är sjukt trött idag faktiskt. Men får väl vila en liten stund sen när jag kommer hem, innan lilleman ska hämtas på förskolan.

Ja just det, i Måndags ringde en mamma mig. En mamma som har en son som var bff med Qasper på hans förra förskola & jag blev över lycklig. För enligt henne så har S snackat extremt mycket om Qasper där hemma, & Qasper har ju varit exakt likadan om honom. Hur mycket han saknar S & vill börja på sina gamla förskola igen på grund av denna S. Men nu har hans mamma äntligen hört av sig, så imorgon efter jag slutat skolan så ska S & hans mamma möta mig vid bussen för S ska följa med hem & stanna tills Lördag så Qasper & han får leka en massa & busa. S är verkligen en över härlig kille & han har dina bus & skämt för sig så förstår Qasper tycker om att leka med honom. Så kommer bli en härligt helg.

Nu är det iallafall ämnesstöd i skolan & ska jobba lite med min vetenskapliga text som ska vara klar efter lovet, sen blir att påbörja en ny direkt efter det eftersom min lärare tror jag har potential att kunna skriva två texter & få dom riktigt bra. Så man får väl sätta igång då så det blir bra detta. Kanske man blir godkänd i Svenska 3 denna terminen också.

Ha en underbart fin Torsdag alla söta 😘

By the way, känner mig såhär idag 👍🏻

Caroline...

Gillar

Kommentarer