Låt mig få sova i 100 år

Ibland blir man bara såååå trött i huvudet, man vill bara sova sova & sova. Riktigt jävla trött. Speciellt när det är så mycket som snurrar i huvudet & man känner mig allmänt förvirrad i övrigt. Mycket tankar & mycket i skolan. & idag känner jag verkligen det varit mycket.

Dagen i skolan igår var helt kanon. Jag fick en hel del gjort. Speciellt i religionen. Även om min religions homie svek mig & stack, bevisar bara att jag inte behöver hans hjälp där. 😝 Stack hem & hämta Qasper & sen stack vi & köpt kinamat & mös. Linus stack ut på kvällen med Simon & tog "några" öl, men blev nog fler än några bara. För när han stampa in genom dörren vid 01:00 så var han mer än rund under fötterna. Så fick ha en bakfull pojkvän på namngivningen/kalas idag för hans systerdotter, lilla Vera. Det var trevligt. Men fick tyvärr en besviken pojke som sa när vi kom "men mamma, här är ju inga pojkar, bara massa flickor", men vet mycket väl att Qasper tycker om att leka med flickor så det löste sig efter en lite stund när Qasper hade mjuknat lite & kusinerna hade kommit.

Det var iallafall riktigt trevligt & känns som jag inte träffat Linus släkt på år & dar. Inte så många som direkt fyller år mellan November & April. Så nu börjar det komma igång igen. Massa sommarbarn & massa skoj händer alltid vid sommaren.

Nu ska jag bara hålla kväll & mysa en massa. & dricka te ska jag för jag har ont i min hals som fan. & jag lovar& svär att det är Ahmed i skolan som smittat mig. Säger till han att inte hosta vid mig för kommer bli sjuk. & nu är jag förkyld, hosta & ont i halsen. Tack din jävla mupp.

Caroline...

Gillar

Kommentarer