Känslor frågor såhär på morgonen

​1. Vad gör dig riktigt glad?​Bra fråga, det är mycket. Men tycker om att få fina ord från mina vänner och familj, det kan göra mig riktigt glad.

2. Vad gör dig ledsen och arg? ​Jag kan bli väldigt ledsen när jag känner att jag ger mycket men får ingenting tillbaka, någonting händer med min kropp och mina känslor då och ibland kan det blir riktigt illa. Arg? Det finns mycket som kan göra mig arg, från småsaker till stora saker. Så ja, svår fråga.

3. Hur hanterar du sorg?​Oftast stänger jag inne mig och vill inte snacka med någon, oftast känner jag att jag inte har någon runt mig heller så då blir sorgen ännu större. 

4. Vad har skadat dig mest i livet?​Oj, ja det skulle jag gärna inte vilja säga. Hela mitt tonårsliv har nog skadat mig som mest om jag ska behöva skriva någonting alls. 

5. Vad i livet har gett dig mest glädje?​Det är såklart min son. Jag hade ALDRIG stått här idag om det inte var för min son faktiskt. Så är jag riktigt jävla tacksam för han finns i mitt liv och göra varje dag till en utmaning. 

6. Vilka känslor tänker du på när jag säger musik?​Blandade. Jag lyssnar på musik när jag är ledsen bara för att få sitta i min ensamhet och gråta ut typ, speciellt om jag känner mig så där jätte ensam. Annars lyssnar jag alltid på min musik annars också om jag åker någonstans och är själv så lyssnar jag alltid på musik. 

7. Känslig eller känslosam?Är det inte typ samma sak eller? Just nu känner jag mig iofs lite känslosam faktiskt. 

8. Hur ofta gråter du?​Händer inte så ofta nu mera. Men innan kunde jag gråta för minsta lilla, speciellt när jag mådde som sämst. Vilket ord som helst kunde knäcka mig rakt av. ​

9. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar?​Jag känner nog mer än vad jag visar. Pallar inte när jag uttrycker vad jag känner och folk säger till mig att jag gör värsta saken av det eller ska överdriva eller något. Nä jag överdriver inte, vill bara inte känna mig utanför och bortglömd!! ​

10. Blir du lätt irriterad?​Kan hända, beror på vad det handlar om. Vissa dagar är bättre än andra. 

Caroline...

Gillar

Kommentarer