Jag känner inte igen mig själv utan dig

Halva månaden av Mars har redan gått och Madeleines utmaningen fortsätter. Jag tänkte egentligen inte skriva någonting idag ifrån utmaningen från jag gick in och kollade vad ämnet var idag. Och idag har jag verkligen känt mig så och jag började tänka över det och det är ganska skrämmande hur jag känt mig dom senaste månaderna så kände jag var tvungen att skriva om detta ämnet ändå. Så jag kör idag ändå.

15 Mars - När jag kände mig helt lost...

Egentligen vet jag inte indirekt vad Madeleine menar med detta ämnet. Men jag kände direkt igen mig iallafall. Jag har känt mig lost många gånger i livet. Jag har känt många gånger att jag inte hört hemma där jag varit och hur jag levt men som nu den senaste månaderna så har jag känt mig mer lost än någonsin. Jag har känt mig så extremt ensam och så extremt "bortglömd".

Det har snart gått 4 månader. Där det varit sjukskrivning, där det varit kurator samtal, där det varit många ensamma timmar med extremt mycket tankar och det har varit många nätter där jag vaknat 500 gånger på en natt och varit helt genomsvettig och livrädd, nätter där jag somnat i fosterställning. Jag har helt ärligt inte ens känt igen mig själv i allt detta och egentligen är det helt förståligt. Men trodde dock aldrig jag skulle känna mig såhär lost faktiskt.

Dom dagarna som Qasper är hos sin pappa är värst. När jag ligger i min säng på kvällarna och det är så fruktansvärt tyst här och jag vet att jag kommer ligga här hela natten alldeles ensamt. När man är sååå jävla van vid att ha någon som ligger enda in till en och pussar en på skuldran precis innan man somnar eller ber en somna på dens bröst. Den saknade är fan enorm. Och helt ärligt så är jag verkligen inte mig själv utan honom här.

Visst han har försvunnit ifrån mitt liv innan. Där vi valt att gå varsitt håll. Där vi har sagt tack och hej, detta är sista gången. MEN då har jag ändå kunnat få tag i honom när jag velat. Jag har kunnat skicka sms, följt honom på instagram, följt honom på snap och fått se hans jävla face. Men nu, ingenting. Det är hemskt.

Egentligen kan jag inte förstå allt detta själv. Hur jag kan känna mig så vilsen i min egna kropp och mitt egna hem. Hur jag kan känna mig så nere och förstörd som jag gör. Jag vill ju egentligen inte att allt detta ska påverka mig så mycket som det gör men tyvärr så gör det det. Antagligen för att jag älskar honom så jävla otroligt mycket som jag gör och att det har blivit besvarat också. Kärleken är ju äkta iallafall.

Jag har iallafall känt mig helt lost dessa månaderna. Känner knappt igen mig med vissa saker. Jag går som en maskin ungefär, rutiner flyter på liksom. Upp varje morgon med Qasper för att gå med honom till skolan. Till jobbet och göra mitt där sen hem och laga mat och sen sova typ. Mer orkar jag knappt. Plockar undan här hemma så gott jag kan. När orken finns. Undviker gärna att träffa folk utanför familjen, om jag kan. Träffar gärna min familj så lite som möjligt också. Får ibland tvinga mig själv för att komma utanför dessa 4 väggarna här hemma. Jag kan liksom inte isolera mig helt och hållet. Som jag skrivit innan så går livet ändå vidare och jag måste börja leva.

Jag vill börja mitt liv och jag vill bli lycklig igen 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Carolinpluttendumbo
Carolinpluttendumbo,
Ge de tid Carro , det kommer bli bra igen , men du måste låta dig själv vara ledsen . Det är en stor sak som händer. Jag finns här♥️
nouw.com/carolinpluttendumbo
PiimPiina
PiimPiina,
Jag är ledsen varje dag, bara att jag inte visar det utåt! Det är en hemsk jävla sak som är så jävla overklig så vet inte hur jag ska hantera allting! Tack, jag vet! Och jag för dig! ❤️
nouw.com/piimpiina
Carolinpluttendumbo
Carolinpluttendumbo,
Det kommer ta tid , och det måste det få göra , men du är aldrig ensam ♥️
nouw.com/carolinpluttendumbo
Så fin tolkning du gör och jag måste säga att det är öppet skrivet <3. Tolkningen är fri och jag tycker just din tolkning var gripande 😊
www.saramadeleine.se
PiimPiina
PiimPiina,
Vad bra att det blev bra 🙊 Tack så jätte mycket ☺️
nouw.com/piimpiina