Jag började gråta när jag såg det

Ni vet, man har kommit in i massa tankar. Man tar dagarna som dom kommer nu liksom och bryr sig inte direkt vad som kommer in genom brevinkastet. Jag springer inte till dörren längre när jag hör att posten kommer liksom. För jag hade insett att jag inte skulle få något svar från A liksom.

Men idag, idag kom det äntligen! Satt och åt frukost med Qasper och hör att posten kommer. Kollade ut för det lät som han inte slängde in någonting alls. Men där låg någonting. Går fram och ser att det är ett litet kuvert och med mitt namn och adress på, som är skrivet så jävla fult och då visste jag direkt att det var från A. Hela min kropp började skaka och allt jag får fram är bara omg som upprepas flera gånger. Och Q frågar vad det är och om det är brev från A och mitt svar blir ett stammande jaaaa. Han frågar om han blivit släppt och jag säger bara att nä det är bara ett svar ifrån honom, eller ja att han hade skrivit brev till mig.

Jag öppnar brevet och började skaka ännu mer. Och för att vara A så var det fan ändå 2 sidor han hade skrivit till mig, blev helt chockad. Var även beredd på att han skulle skriva att jag inte skulle skriva till honom, att jag skulle sluta bry mig och typ dra åt helvete. Men allting var tvärtom. Alltså, det var sååå jävla mycket mer än vad jag hade kunnat drömma om. Där var en specifik sak han skrev som fick mig att börja gråta ännu en gång. Vad det var kommer jag hålla för mig själv, men sååå jävla underbart och läsa. Verkligen.

Nu vet jag att han vill ha brev ifrån mig. Jag vet nu att han uppskattar mina brev och gärna skriver med mig så det gjorde mig riktigt glad. Det värmde i hjärtat som fan. Bara av att läsa " Jag tänker på dig hela tiden och till och med drömmer om dig " fick mig att le som ett jävla fån. Åhhhhh älskade han.! Min dag idag kommer verkligen vara underbar och kommer leva på detta länge. 😍

Caroline...

Gillar

Kommentarer