Jag är inte förberedd för dig än

En känslig och jobbig jävla dag. Förberedde mig redan igår kväll på att Qasper skulle till sin pappa idag men det var ändå jobbigt att säga hejdå till han innan när han skulle gå. Hade så gärna firat med honom och fått gå in i det nya året tillsammans honom men det är pappas år att ha honom, så vad ska man göra? För lite mer än en månad sen så såg jag båda julafton och nyår så annorlunda. Men allting kan ju verkligen förändras över en natt och det har jag lärt mig dom senaste veckorna. Trots alla frågetecken som finns där så får jag inte svar på allting jag vill tillräckligt snabbt och det stör mig något fruktansvärt.!

Mitt åt 2018 har varit otroligt mycket, mycket av skratt, mycket av ilska och mycket av sadness. Det har varit mycket av saker jag inte alls varit beredd på. Mycket av en människa som jag aldrig trodde skulle komma in i mitt liv på det sättet igen som han gjorde. Jag trodde ju aldrig att jag var så fäst vid honom som det visa sig att jag var och det är en aning skrämmande. Jag är inte den som fäster mig vid en person så mycket som jag gjort vid honom. Men tror det handla mycket om att jag visste hur mycket han kunde få mig att skratta och hur bra jag kunde må med honom. En sak jag dock inte visste var hur psykiskt påfrestande vissa saker skulle vara. Även om jag varit med om mycket sånt innan under många år så var jag inte beredd på det med honom. Trodde väl mer på att jag kunde rädda en vilsen själ.

När jag gick in i 2018 så hade jag en annan syn på detta året. Jag skulle utbildad mig färdig till usk och jag levde tillsammans med mitt ex. Jag skulle bli starkare än någonsin. Visst har jag blivit starkare, jag står fortfarande på mina ben och jag står på dom tillsammans med min son som står vid min sida i stort sätt varje dag. Det tog slut mellan mig och L i Februari och sen dess har vi väl inte direkt snackat jätte mycket, trots att han lovade mig att alltid finnas där och vi ändå skulle fortsätta umgås så visste jag att det bara var bullshit och det aldrig skulle hända. Han har ny flickvän nu, grattis till honom. Mitt utbildning har jag lagt åt sida då jag verkligen inte har tid med den för jag jobbar ändå på 85% och blir en del jobbande i veckan. Så den får vänta ett tag. Mitt körkort tog jag iaf tag i, även om det inte blir taget innan detta året är slut så kommer det iaf och det är påväg. Så lite förändringar blev det. Min träning åkte åt sidan också, men som jag ska ta tag i nu igen efter årsskiftet.

Jag trivdes eller ja trivs bra som singel. Men när A kom in i bilden igen och gav mig massa mys och kärlek som vi egentligen inte skulle gett varandra så kändes det så himla bra. Älskade att ligga på hans bröst och kolla film och till slut somna där. Jag älskade att känna hans doft som kom som en vindpust när han rörde sig. Älskade till och med hans jävla snarkningar, som jag egentligen hatar. Ja bara jag tänker på det, såå många gånger jag har velat sparka ner honom från sängen för han vägra sluta snarka vad man än gjorde för att få honom att slut. Kan till och med sakna hans snarkningar vissa kvällar, precis som jag egentligen saknar allt med honom. Även hans jävla snurrande som han hade vissa perioder.

Jag var ju absolut inte beredd på att det skulle bli ett sånt intensivt år och att saker och ting skulle påverka mig så pass mycket att jag bestämde mig för att boka en tid till en kurator. Och det är mycket i mitt liv som hänt innan. Mycket som fått mig att må riktigt jävla dåligt och som jag egentligen skulle sökt hjälp för för så längesen men inte gjort det. Så antar att detta sista som hände nu var så ofattbart och så långt ifrån hanterbart att jag inte fixade det mer och slog slag i saken och verkligen ringde det där samtalet. Jag har ju alltid vetat att en dag skulle det gå över den där gränsen och att någonting skulle gå riktigt jävla snett. Men jag trodde ju absolut inte att det var nu eller när jag fanns i bilden liksom. Och verkligen inte när jag stod så där nära honom som jag gjorde. Det har verkligen blivit en sak jag tänker ofta på och som får mig riktigt ledsen och förbannad på samma gång. Ledsen för det just är honom det handlar om och förbannad för jag inte kunde se det innan det hände liksom. Nä, det är mycket känslor, otroligt mycket känslor.

2019, jag är inte förberedd för dig än

Jag vet ju en sak iallafall. Och det är att jag absolut inte kommer gå in i 2019 och tro att allting förändras för ett klockslag slår över 24:00 liksom. Jag vet att alla mina känslor som jag har i kroppen kommer finnas kvar. Allt som hänt nu dom senaste 6-7 månader inte bara kommer försvinna. Att där fortfarande kommer finnas så mycket frågetecken på varför. Jag vill kunna se in i framtiden och förberedda mig på saker som kommer hända, men det kan man inte. Samtidigt som jag ändå är förberedd för det värsta så finns där ändå en del i mig som säger att saker och ting kommer lösa sig, att det ändå kommer bli okej. Det är mycket känslor som sagt, mycket tankar på hur framtiden faktiskt kommer se hur. Hur djupt jag är villig att gå egentligen. Jag vill så fruktansvärt mycket samtidigt som jag egentligen bara vill släppa allt och låta det vara! MEN, jag vet jag inte kan släppa detta, det går bara inte. Allting ligger mig sååå nära hjärtat, tyvärr. Så jag kommer inte släppa det, inte nu och inte inom en snar framtid faktiskt. Trots att där kanske är en del i mig som säger att jag måste!

Så, just nu har jag faktiskt inga direkt planera för 2019. Det året får helt enkelt komma som det vill. Jag är beredd för det mesta men har absolut ingen aning på hur jag kommer hantera det. Jag vet jag har min älskade son, min familj, mina nära och kära vänner och min kurator som jag kan vända mig till om jag skulle behöva. Dom står där med armarna öppna för mig och det vet jag om. Så det är jag absolut så tacksam för!

So 2019, hit me with your best fucking shot! 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Therese,
God fortsättning på det nya året =)
nouw.se/2barnsmammaochfru
PiimPiina
PiimPiina,
Tack detsamma. 😊
nouw.com/piimpiina
misslindhe
misslindhe,
Jag hoppas du får ett bättre 2019 och tar dig igenom det tuffa du hade 2018, jag tror på dig heja heja <3
nouw.com/misslindhe
PiimPiina
PiimPiina,
Jag tar mig igenom det mesta, gjort det redan i så många år. Men tack så mycket 😊 <3
nouw.com/piimpiina
Jenniey Love,
Låter som 2018 vart ett tufft år. Hoppas verkligen 2019 blir ett bättre år. heja dig! massa kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
PiimPiina
PiimPiina,
Ja det har verkligen varit ups and downs men tagit mig igenom det. Tack så mycket, kram. <3
nouw.com/piimpiina
Lexochlogan
Lexochlogan,
Hoppas ditt 2019 blir bättre, vi tror på dig och stt du fixar det
nouw.com/lexochlogan
PiimPiina
PiimPiina,
Tack så mycket, det hoppas jag med. <3
nouw.com/piimpiina
sweetwords
sweetwords,
Hoppas att 2019 ska vara ditt år, att 2028 ska gå läggas bakom dig
nouw.com/sweetwords
PiimPiina
PiimPiina,
Ja man kan alltid hoppas. Tack så mycket 😊
nouw.com/piimpiina
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Klokt att inse att det inte förändras över en natt, man ska ta det som det kommer och inte stressa fram. God fortsättning 😊
nouw.com/angelicaelversson
PiimPiina
PiimPiina,
Skriver ju dock att allting kan förändras över en natt vilket det gjorde i detta fallet 🙈 Haha! Tack detsamma
nouw.com/piimpiina
Sandra Linderos
,
Du klarade 2018 och du kommer även klara 2019 hoppas det ger dig det du önskar
Kamilla,
Förstår att det var tufft utan sonen på nyår. Tids nog kanske det känns lite lättare. God Fortsättning
kamillaskamera.com/
Paulaberglund
Paulaberglund,
Finns här din stackare varför får du inte ha din son?❤���😔
nouw.com/paulaberglund
PiimPiina
PiimPiina,
Va? Jag har han 95% av tiden! Det var hans pappas år att ha han på nyår! så detta året får jag ha honom! ☺️💕
nouw.com/piimpiina
Paulaberglund
Paulaberglund,
Jaha okej men vad bra att du får ha han då ! 😊❤️❤️
nouw.com/paulaberglund