Jacuzzilyx på hemmaplan

Ledighet i 3 dagar nu. Ska bli så underbart härligt. Jag ser verkligen fram emot dessa 3 dagarna. Jag ska städa undan julen, vilket inte har hänt än. Eller så kan det alltid stå framme till nästan jul, eller? Nä, det får allt åka ner i helgen faktiskt.

Var och hälsade på min farmor idag. Hon har äntligen flyttat in i sin nya lägenhet på boendet. Helt nybyggt boende här i Kävlinge och jag tror hon kommer få det riktigt bra där. Personalen verkar härliga också. Hon säger hon inte trivs där men det är nog bara för hon alltid varit så envis med att hon aldrig velat flytta till ett boende och saknar sig lägenhet hon bott i dom senaste 10 åren. Jag håller tummarna för henne och att hon får det riktigt bra iallafall. Det är riktigt jobbigt dock att se henne så dåligt. När man kommer ihåg att bara i början av December så körde hon runt här i Kävlinge och var glad och prata med henne så fort man träffade henne. Nu har hon så svårt för att bara få fram orden. Det är jobbigt alltså. Min älskade krigare. ❤️

Mina älsklingar

Jag och Qasper badade jacuzzi här hemma igår kväll. När man inte har något hemma så får man lösa det själv. Har dock haft den länge men kom på igår kväll att vi hade en här hemma. Det är en maskin med matta som gör att det kommer massa bubblor i badet och blir en lyxigt hemma spa med jacuzzi ofc. Så vi tog oss en riktigt härlig spa kväll här hemma. Efteråt kände man sig helt slut efteråt, precis som man varit och badat på badhus i flera timmar. Ni vet den där helt-slut-känslan? Den hade både jag och Qasper igår. Blir absolut att ha den fler gånger när man badar.

Caroline...

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Härligt med lite ledigt =) njut nu
nouw.com/2barnsmammaochfru
PiimPiina
PiimPiina,
Ja verkligen skönt. 😊
nouw.com/piimpiina