Inte alls min dag idag, tur den snart är slut

Idag har det verkligen inte varit min dag. Jo det började ju väldigt bra faktiskt. Jag tog komp ifrån jobbet idag, eller ja ifrån APT mötet som inte ens skulle hållas så vi skulle egentligen bara sitta på kontoret och inte direkt göra super mycket. Men jag tog komp iallafall, Qasper åkte hem till sin pappa en stund och sen körde jag ner till Trelleborg för att träffa baby. Idag var en väldigt lyckad träff. Ja, shit det var riktgt härligt och se honom och få pussa en massa på honom. Lyckat om inget annat 😍

Påväg ner kände jag att något inte direkt stämde med bilen. Den typ "bromsade" av sig själv. Eller man kände att det typ tog emot. Men fortsatte köra iallafall. Påväg hem så började oljelampan och batterilampan lysa och bilen dog, dessutom på motorvägen. Stanna bilen, hoppa ut och sätta fram varningstriangel. På med varningsblinkers och sen ringa och be mamma och pappa komma och kolla på bilen. Sluta med att vi fick bogsera hem bilen ifrån yttre ringvägen. Alltså hela motorvägen som går utanför Malmö om man säger så. Så blev en bit att bogsera. Dessutom, när jag kom ut ifrån A så ser jag en p-bot på min ruta. Och jag är väldigt noga med att betala parkerings avgift. Men då hade jag råkat betala för min gamla bil (volvon) som jag hade innan. För använder bara den appen när jag är där nere och hälsar på honom. Så ringde dit och förklara för henne jag pratade med och hon var så snäll så hon strök den boten och sa "det är lätt hänt men var uppmärksam nästa gång". Som jag tackade henne.

Väl hemma hos mina föräldrar, efter mycket lång tid. Jag sätter mig i bilen för att vi ska putta rätt den så den hamnar på en parkeringsficka. Då flyger det in en jävla humla i bilen precis bredvid mitt ansikte så jag ska få ut den och den jävlen bränner mig. Det gjorde så satans jävla ont alltså. Jag trodde seriöst jag skulle börja gråta. Jag som är allergisk mot getingar fick först panik för trodde det var en geting först. Men blev ganska lugn när mamma sa det nog bara var en humla som det visa sig sen att det var för svullna en aning men inte alls lika mycket som av ett getingstick. Så där hade jag nog tur.

Är ni allergiska mot getingar eller humler?

När jag sitter där i gräset på motorvägen och väntar så upptäcker jag att jag har en hel knipa med nycklar som tillhör jobb. Får lite smått panik där också och ringer till jobb och förklarar att jag sitter på motorvägen för min bil har pajat och att jag har nycklarna. Detta är alltså nycklar som går hem till 5 olika brukare. Vilket behövs när man jobbar under dagen. Även natten använder dessa nycklarna. Så min syster är så snäll så hon kör mig till Lund så jag kan lämna dessa, efter vi hämtat systerbarnen.

Åker sedan tillbaka till mina föräldrar. Vi käkar och väntar fint in C som ska komma och kolla bilen. Han jag köpte den av. När han väl kommer så kollar han och lyssnar på motor och hans ord "motorn har gått sönder, det går inte gör något." fick mig att krascha typ. Det var riktigt tungt faktiskt. Tycker ju verkligen om den bilen. Den är sjukt härlig att köra. Men sen sa han något jävligt bra efter det. "Jag har fått in en annan aero bil där vi kan ta motorn ifrån och sätta in i din." och då blev jag väldigt glad igen. Han gör det även utan extra kostnad då jag bara haft bilen i 3 veckor typ. Verkligen snällt av honom. Tack bästa C. Så nu ett tag framöver blir det att åka tåg till jobbet. Tur jag bara har 6 arbetsdagar kvar sen semester. Och jag hålla tummar och tår att den nya motorn då kommit i bilen så jag har något att köra med under semestern. Annars får jag nog försöka lösa det på annat sätt.

Nu ska jag iallafall snart lägga mig. Är helt slut i kropp och knopp. Så blir ett morgonpass på jobbet imorgon sen är jag ledig Fredag men ska då få besök sen får vi se hur den träffa slutar, nervös som en apa är jag alltså. Hatar att träffa nya människor, men tror det kommer slut jävligt bra faktiskt.

Så hoppas ni haft en bättre dag än jag iallafall och får en riktigt god natts sömn. God natt 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Oj vilken dag, du hade tur där med p-boten må jag säga 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
PiimPiina
PiimPiina,
Ja helt kaos. 😞 Ja du, när hon sa hon skulle stryka den blev jag överlycklig 🙊 Där sparade jag 400kr 🙌🏼😁
nouw.com/piimpiina