Inga fler operationer för hans del!!! 

Hoppas ni där ute mår bra och ha det bra. Håller er friska ifrån corona och andra sjukdomar. Jag är frisk och kry här hemma iallafall. Emil ligger halvt förlamad här hemma. Men han är hemma iallafall. :) Qasper har blivit dunder förkyld efter helgens badandet, i värsta stormen som drog in, speciellt här out på landet. Qasper åkte till sin pappa redan igår och stannar till nästa Tisdag som jag berättade i mitt förra inlägg. Skönt för Qasper, han behöver det. :) Emil ligger här bredvid mig och sover, med drän med blod i. Inte så super mysigt men vad gör man inte för sin kärlek? Precis allt, i vått och torrt. <3

Det är inte från något allvarlig händer man inser hur mycket man verkligen älskar någon!

Igår var en dag med massa blandade känslor. Qasper hade skolavslutning, jag vakna upp och väckte Qasper som låg och sov inne hos mig eftersom Emil ändå var tvungen att övernatta på Aleris. Förbereder allting med honom för att köra honom till skolan och sedan vidare till Malmö för att hämta Emil. Då ringer (facetime) Emil mig strax innan 8:00 på morgon och jag såg direkt på honom att det var något. Då berättar han att han hade fått en inre blödning inatt, en artär från naveln ner till pungen hade spruckit. Vilket innebar att han hade fått akut opererats under natt och var tvungen att stanna ett extra dygn. Snacka om att jag blev känsloladdat. Såklart fick allt ut över Emil. Blev en aning otrevlig mot honom och typ irriterad. Vilket han inte ens märkte, haha. Men det blev så mycket känslor. Eftersom jag var helt inställt att det inte kunde hända samma sak ännu en gång. Han fick en inre blödning sist också men då var han dock på hemmaplan. Svimmade i hallen och åkte ambulans in till sjukhuset. Denna gången upptäckte dom det snabbt och han fick snabbt hjälp. Vilka otroliga vårdare det finns. Dock är det slut för honom nu att lägga sig i någon operationssal igen! Punkt!

Fick hjälpa honom innan när han skulle duscha och jag såg på honom hur otroligt jobbigt det var för honom. Jobbigt att se honom så. Det gör otroligt ont i mig. Men jag hjälper honom med det han behöver hjälp med och så gott jag kan. Det hoppas jag han märker och ser det. :)

Jag har precis sett klart Björnbröder och kollar nu på Cops på 10an. Så ska avsluta här och önskar alla en god natt sömn och en trevlig natt till er som inte ska sova.

Godnatt och sov gott

Caroline...

Gillar

Kommentarer