I was one in the gang

Alltså, det var fan det coolaste jag varit med om på ett bra tag. Det kändes verkligen coolt. Även om jag kände i mitt undermedvetna att det inte var på riktigt så var det ändå ganska coolt. Jag berättade för Qasper direkt och hans svar var "Oh är det sant?"

Haha, låg och vilade i 30 minuter innan. Och jag drömde att jag var en i gänget i serie Arrow. Det var riktigt najs. Jag stod där med Felicity och Thea och gick igenom några papper på ett kontor som vi hade tagit oss in på. Hittade ett pass på en liten pojke som vi antagligen sökte efter. Sen hör vi bara att det börjas skjutas och vi får springa och gömma oss. 😂 Sen vaknade jag tyvärr upp så det var inte mycket mer med det men ändå så jävla häftigt.

Jag tror dock jag kollat på Arrow för mycket nu. Sett 5 säsonger med ungefär 23 avsnitt i varje säsong på 1,5 månad. Då har jag ändå hunnit jobba en hel del också. Men det serien måste verkligen ha satt sig på huvudet på mig alltså. 🙈 Sen kan man inte sluta titta heller för där är så mycket muskler i den serie. Och jag som är såååå svag för muskler liksom. Det går bara inte sluta kolla.

Man kan ju alltid hoppas man får fortsätta den drömmen ikväll när man lägger sig. 😆

Brukar ni också ha drömmar om serier ni kollar på eller följer? 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

norabaath
norabaath,
vad häftigt!
nouw.com/norabaath
PiimPiina
PiimPiina,
hahahq ja ganska faktiskt. spännande om inget annat 😅
nouw.com/piimpiina
Miss Jennifer,
Haha sådana drömmar kan jag med ha när jag sträck kollar en serie haha. Jag och Casper har börjat kolla på Arrow, än så länge är vi i mitten av säsong 1 😊 Oliver är ju knappt snyyyyyyyyygg iallafall 😉
missjennifer.se
PiimPiina
PiimPiina,
Hahaha ja ganska roligt faktiakt. 😅 Ja den är faktiskt bra. Tydligen ska flash serien och arrow ha nägot sammanhang. så ska kolla den efter jag är klar med Arrow. ☺️ Haha ja visst är han? Oh då har inte Roy kommit in än. Hans ansikte är så jävla fint alltså. 😍 hahah
nouw.com/piimpiina