I med & motgångar

​För det mesta, är jag alltid sjukt stolt över att vara MFF:are, men IBLAND suger det riktigt mycket. Som igår var det inte så skoj att vara MFF:are. Speciellt inte när vi förlorar med 1-2 på hemmaplan. Det är inte så skoj. Men man tar sig vidare & fortsätter ändå heja på sitt lag & släpper en dålig match & blickar framåt mot nästa match. Nästa match är mot Elfsborg & det är på deras hemmaplan & dom spelar på jävla konstgräs. Tycker inte alls om det, & det gör ingen spelar heller som har vanligt original gräs på deras hemma stadion heller, så förstår inte varför konstgräs inte bara förbjuds. För det är verken rättvist eller lätt att spela på konstgräs. Eftersom bollen studsar helt annorlunda & rollar inte likadant eller någonting. Jag håller iallafall tummarna att vi vinner den matchen för vi behöver det. Dock har det bara gått 3 omgångar nu så är 27 st kvar, men ändå. Man blir ledsen när ens lag ligger nere på 12te plats när vi alltid innan legat i toppen. I med & motgångar alltid vilket som 💙


Skola idag, skulle egentligen haft prov i procent, men jag tar det på Fredag istället, känner lite att jag måste kolla igenom det & låta det fastna i huvudet på nytt. Annars kommer detta provet gå rätt åt helvete. Så nu skriver jag lite här istället & tänkte snart gå ner & ta en cigg & försöka få hit min fina Camilla lite tidigare än hon egentligen ska vara här. 😁 Sandra vet jag kommer snart så henne behöver jag inte jaga. 

Hungrig är jag också som fan idag. Vad är problemen med min mage liksom, inte ofta jag är hungrig direkt när jag vaknar på morgon, men idag skrek den efter mat direkt när jag öppna ögonen. Så får ta mig en macka nu vid 10 tiden när det är frukost. Dock en timme tills dess, men får helt enkelt stå ut bara.

Caroline...

Gillar

Kommentarer