Hur fan kan idioten hyllas?!!!

Fan alltså, detta visste jag inte från jag såg det nu precis. Jojo jag visste att svinet Anders Borg hade sprungit runt på en fest i skärgården och tagit männen på sitt könsorgan och kallas kvinnorna där för "hora" och "slampa" och när idioten ändå tar på sig det och ber om ursäkt så hyllar folk honom!!! På riktigt?? Är ni helt jävla blåsta eller? Är det rätt av en finansminister att bete sig så? Nä skulle inte tro det, men enligt "fans" någon Ronny så är detta vägen till att bli Sveriges nästa statsminister? 🤔

Att bete sig precis så vi försöker få våra barn att man inte ska bete så beter sig "Sveriges nästa statsminister". Jag tänker dock inte rösta på hans parti 2018, det valet är redan gjort, min son ska inte se "upp" till han och tro man ska bete sig så! Aldrig i hela mitt liv! Eller ja, han vet att man inte se upp till såna människa, för när jag snacka om det så kom han och sa att man inte gör så för det är äckligt! Precis till och med min son på 7 år gammal vet att man inte springer runt och viftar med sitt kön och beter sig så! Ska inte en vuxen man då fatta hur man beter sig?

Visst, folk kan bli odrägliga och sviniga som fan när dom dricker! ( Ibland undrar jag varför alkohol fortfarande är lagligt 🙄) men det spelar ingen roll, men man får fan dricka med måtta om man inte kan bete sig normalt! Att detta skulle vara första gången är nog ren stor jävla bullshit! Men att han ska komma undan med den är väl en självklarhet? Han är ju finansminister liksom. 😒 Så jävla sjukt, såååååååå sjukt!!!!

Det kanske ändå är skönt för han att hans kära fru Dominika Peczynski stöttar honom och peppar honom upp igen! 😑😑😑 Hade det varit jag som var hon hade jag skämts ögonen ur mig och raderar hela min sociala media liv alltså! Awkward 😶😶

Och Peg Parnevik är nog en av få som ser det jag gör. Och jag gör samma som henne och delar serietecknare Lotta Sjöberg illustration om det hela! Sååå jävla bra!!

Sverige, folket, människa, rösta för i helvete rätt i valet 2018 för annars kommer Sverige rasa helt och hållet snart! Vi är redan påväg ner, Sverige kommer på att krascha ordentligt fan!

Ibland tänker jag att det var jävligt egeiskt att sätta ett barn till denna världen, för hur fan ska det gå för han när han blir stor? Det är redan kaos med jobb, pengar, vatten nu också, bostadsbrist, krig och grejer, en idiot som president i USA, finansministrar som springer och viftar med k*ken, alkohol ja och mycket där till. Blir verkligen ledsen, så ledsen på mig själv!!

Sen en sista sak som jag måste nämna. Andreas får förklaringar till sig att man får en personlighetsförändring när man dricker, nooo shiiiit, tror redan han vet att för mycket alkohol inte är bra för man blir FUCKED UP av alkohol i större mängder. Men okej, så dom som dricker sig odrägligt fulla och våldtar någon eller dödar, det är därför dom får sååå milt straff, för dom var ju inte sig själv där, eller? Har jag fattat saken rätt? DET ÄR REN JÄVLA IDIOTI!!! Alkoholen är fucked för vissa och dom kan inte hantera det, men ändå ska dom kunna gå till närmsta systembolag och kunna köpa hur mycket dom vill utan att någon undrar?! SKANDAL!!!

Ja detta var allt jag hade att säga typ. Blir så in i helvetes förbannad när vissa människor kan bete sig hur fan dom vill och till och med blir hyllad för skiten medan andra ska bli straffen hela livet och få höra det och bli nertryck och liknade för någonting som inte ens skadade någon annan förutom denna personen själv! Människorna har en såååå vreden syn på mänskligheten alltså! 😑

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Madelad83
Madelad83,
Håller helt och hållet med dig, förstår mig inte på folk, 😤😡
nouw.com/madelad83
PiimPiina
PiimPiina,
Ja men det är verklige som att vissa får bete sig hur dom vill och dom hyllas medan andra blir nertrycka och kräkta och liknade, får stor negativa rubriker i tidningen!!! Sjukt fan!
nouw.com/piimpiina