Gräva ner mig!

Jag känner lite emellanåt att jag typ bara villl gräva ner mig och försvinna ett tag från jordens yta. Idag är verkligen ingen rolig dag. Känner mig extremt nere idag och inte alls pepp på någonting. Tänk att vissa dagar bara är skit och andra är super bra. Som det kan gå upp och ner! Och just nu är det långt nere. Vilket känns jävligt tråkigt! Och vem kan man snacka med? Ingen alls, inte alltid det lättaste att öppna sig för vem som helst heller. Så slutar det med att man håller allting inom sig istället och gräver ner sig själv sakta men säkert!

Så idag är en riktigt piss dag. Utöver min trötthet idag så finns där så mycket mer som ligger och trycker! Och det är inte direkt lönt folk bara säger från ingenstans "du kan snacka med mig", men nä det kan jag faktiskt inte. Eftersom jag aldrig kunnat lätta på mitt hjärta för vem som helst utan det måste vara en väldigt nära vänner till mig som jag måste ventilera mig hos. Och när det inte finns någon som i närheten så blir det väldigt jobbigt och frustrerande för mig!

Men ska väl kunna ta detta med en klackspark också och leva vidare på det liksom. Har jag inte blivit knockad av allt jag gått igenom innan så varför ska jag bli det av en lite mer deppig dag ändå andra? Nä, det finns inte direkt! Lev vidare med ett leende och kämpa, det är prio ett just nu!

Caroline...

Gillar

Kommentarer