Mycket står på schemat idag

Jag och barnen har fått frukost i magen. Nu sitter vi i soffan och dom kollar på youtube och jag sitter här och skriver. Jag måste bara börja med att säga att jag har ALDRIG varit med om att ett barn varit så rädd för en katt som Zelda är för Tusse. Helt otroligt, hon gallskriker bara han kommer lite för nära henne. Någon mer som varit med om att barn varit så rädda för katter? Vilket natt vi haft. Zelda har vaknat 2 gånger ungefär. Qasper har trillat ner från sängen och även kissat i sängen, första gången han gör det sen han blev blöjfri för ungefär 4 år sen. Så blev en aning chockad när han sa att han hade kissat på sig. Och när jag fråga hur det kunde hända så fick jag till svar "Mamma, jag drömde nog så hårt så jag glömde vakna". Det gör absolut ingenting, någon gång ska väl vara den första.

Så idag ska man tvätta täcke och dylikt. Och eftersom jag inte ALLS får igång mina kontroller till ps4 så ska vi åka in med det idag och jag ska kriga där tills jag får ett nytt alltså. Så trött på att detta strular. Har liksom betalt PSN också och det bara ryker nu när man inte kan använda playstationet. Blir så jäkla förbanad att det ska vara sånt strul. Sen ska jag städa här hemma, för Louize och Oliver är några riktiga grisar alltså. Får se hur det blir i fortsättningen om dom får vara här när jag inte är hemma. Inte så skoj att råstäda när man kommer hem när det var något man gjorde innan man åkte i Tisdag.

Sen kommer Hjärtat ikväll till mig. Känns som jag varit ifrån honom hur många dagar som helst. Igår kväll var helt galet så mycket jag saknade honom. Börjar nog vänja mig för mycket med att sova med honom. Så därför det är sååååå ensamt när jag sover utan honom. Men denna veckan som kommer blir det många dagar utan honom, så vi får se hur detta slutar.

Så så ser min dag ut, vad ska ni hitta på idag?

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag saknar min man med, har inte träffat han sedan i söndags, känns som en evighet haha
nouw.com/jenniferssynpalivet
PiimPiina
PiimPiina,
Ja det gör ju verkligen det. Är lite så man saknar dom direkt när man lämnar dom. haha
nouw.com/piimpiina
Readthis
Readthis,
du har verkligen fullt upp idag men ha en super bra dag fina💗
nouw.com/readthis
PiimPiina
PiimPiina,
Ska även hinna en runda hem till syrran också och tatuera mig 😋 hahah. Hoppas du med får en super bra dag 😊 <3
nouw.com/piimpiina