God morgon världen

​Eller ja det är inte morgon för mig längre direkt. Qasper kom in till oss 6:30 och hade nog redan varit vaken ett tag till. Vet dock inte hur länge. Sitter och dricker mitt kaffe nu och är sååååå himla rastlös så det inte är klokt. Dagen har bara börjat och jag är redan rastlös. Hur ska denna dagen sluta? 

Jobb igår var segt som fan, eftersom jag inte alls mådde bra. Kom hem tog mig en alvedon sen kröp jag ner i sängen till mannen i mitt liv. Kolla på Fångarna på fortet sen blev det film efter det, Mr och Mrs Smith. Vilket är en super bra film. Två snyggingar i en, det är inte helt fel. 

Mår hallfall bättre idag, förkyld som fan fortfarande. Lite seg i kroppen men annars är det lugnt. Kan ju vara för jag sovit hela natten och att det kommer tillbaka nu under dagen om jag stressar och flänger runt och så. Vi får se vad dagen bjuder på om man orkar göra någonting. 

Är super fint väder idag, så vi rör oss nog ut vilket som, lite senare isåfall. Nu ska jag iallafall fortsätta kolla barnprogram med Qasper en stund. 

Hoppas ni alla får en super fin dag allihopa. 😚

Caroline...

Gillar

Kommentarer