Full rulle här hemma

Städningen är i full gång här hemma. Hållt på och tvätta sen 7:30 imorse. Har nog dammsugit varenda rum typ 2 gånger idag., vet inte varför men någon mani jag har väl. Jag och Qasper har även hunnit göra "choklad"bollar. Nu sitter v typ och väntar på att tiden ska gå så Linus och Liam kan dyka upp. Blir mellis när dom kommer och till middag idag har Linus beställt pannbiffar, potatis och sås. 😍 Kommer bli så jäkla gott.

Där är nybäddat i sängen. Så ska bli riktigt härligt och krypa ner under täcket ikväll och tillsammans med baby. Kan det bli bättre liksom? Qasper bestämde att vi skulle ha en riktig mys kväll ikväll då han ska vara hemma från skolan imorgon också. Hans förkylningen är katastrof. Han tar ju av sig på skolan så fort solen tittar fram lite, men jag förstår han då han svettas jätte lätt när han springer omkring och leker.

Ska nu sätta mig och spela med Qasper. Och bara vänta ut tiden ungefär. Längtar efter mina L som tusan. Ska pussa massa på dom. Och Qasper längtar efter att få leka med Liam, som han har tjatat efter hela dagen.

Caroline...

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Låter som en produktiv dag!<3
nouw.com/hannahoster