Full rulle denna dag

God förmiddag på er då fina människor. Idag fick jag sovmorgon deluxe av Linus och Qasper. Jag vakna lite över 10:00 så det var riktigt skönt faktiskt. Låg dock i sängen till 10:30 ungefär och det var så skönt. Nu sitter jag framför nyheterna svt1 och dricker mitt kaffe och skriver här. Badkaren är fyllt med varmt vatten med skum, mina ögonbryn är nyvaxade, mustaschen bortvaxad den också 😉 Nu ska bara ansiktsmasken på och sen ska jag in i badet.

Idag fyller min älskade farmor 80 år. Vilket vi ska fira med lite drop-in kalas hos henne. Blir smörgåstårta och massa mys. Min storasyster och hennes man och barn har kommit ner så ska bli skoj att träffa dom också. Ser fram emot denna dagen. Händer en massa ikväll också då ska jag iväg och träffa en gamla men mycket saknad vän. 😊

Skriver mer sen om vad som händer. Som vanligt börjar jag känner mig lite smått stressad för jag tror inte timmarna kommer räcka för allt jag ska göra idag. Denna jävla paniken över tid och stress. Dags och skölja bort den i ett behövligt bad.

Jag vet, jag vet, vi har VÄRLDENS fulaste kaklade badrum. Ni skulle bara se resten. HEMSKT!

Caroline...

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Gud så härligt med lite sovmorgon =)
nouw.com/ssandraaf
PiimPiina
PiimPiina,
Ja det var super skönt 😊
nouw.com/piimpiina