Finaste ängel

I Torsdag den 15/12 hände något som jag absolut inte trodde skulle hända på många många år. Fick ett meddelande som satt mig i ordentlig chock. En av mina bästa vänner hade gått bort, han hade lämnat detta liv som han så gärna ville leva.

Jag blev så otroligt chockad, för jag visste hur mycket han ville leva, hur mycket han ville sprida glädje och skratt i denna världen. Men gjorde ett jävla misstag som gjorde att han försvann från många som älskade honom.

Jag vet med all sannolikhet att det inte var meningen och att han sitter där uppe nu på molnen och ångrar sig. Men vet också att han kommer vaka över alla oss som älskar honom, och att han vill att vi ska sprida den glädjen och dom skratta vidare och att vi ska fortsätta leva för honom. Han hade så otroligt mycket mer att ge här i livet och så kan ett sånt dumt beslut gör att allting bara vänder bara så.

Jag gick hela Torsdags kvällen och väntade på ett samtal från honom att det var ett skämt. Men det samtalet kom aldrig och har fortfarande inte kommit. Så sakta men säkert försöker jag ta in att han faktiskt är borta från oss. Att jag aldrig kommer få höra hans skratt eller hans över sjuka humor och skämt längre.

Men han lever kvar i oss och vi kommer ALLTID minnas han som en glädjespridare och som en människa som spred så otroligt mycket kärlek och skratt runt sig. Jag kommer ihåg ett flertal gånger jag ringt han när jag varit ledsen eller gjort dumma beslut i mitt liv och han har alltid alltid fått mig att skratta även om jag egentligen bara velat skrika och gråta ännu mer. Han vände allt negativ till det positiva.

Han ville jag skulle träffa hans systrar och det måste jag verkligen ta och göra nu. Han önska är fan min lag nu. Även om jag inte får träffa dom tillsammans med honom så ska jag träffa dom och kommer alltid fortsätta ha den kontakten jag haft med hans ena syster, Emma.

Andreas Wendler, du var glädjen själv och jag ska fortsätta leva för dig och lova mig att alltid ge mig ett tecken om jag är påväg att göra något väldigt dumt i mitt liv. Som du alltid gjort innan, du bara fanns där helt plötsligt, precis som du kände av att jag tänkte i fel banor och att det var dax att höra av sig. Helt galet egentligen, men så sant!

10/8-1988 - 15/12-2016 - Vila i frid världens finaste ängel. Alltid älskad, aldrig glömd ❤❤


Hitta även några gamla inlägg från 2013 på hans gamla fb sida, han fanns där som sagt ALLTID, när man än behövde. Nu får han finns där för mig med ett vakande öga från himlen. Älskade finaste du ❤

Caroline...

Gillar

Kommentarer

MaCilla
MaCilla,
Beklagar verkligen ❤❤❤❤ jag förlorade en nära vän för två år sedan. Är fruktansvärt att så unga liv släcks. 💖💖
nouw.com/macilla
PiimPiina
PiimPiina,
Tack så mycket. Inte alls skoj, speciellt när det bara kommer helt oväntat från ingenstans. ❤❤
nouw.com/piimpiina
MaCilla
MaCilla,
Nej verkligen inte. De är nästan värre än när man vet att det kan hända (även om det är jobbigt med) ❤❤❤
nouw.com/macilla
PiimPiina
PiimPiina,
Ja då förbereder man sig på ett helt annat sätt ju. <3 <3
nouw.com/piimpiina
MaCilla
MaCilla,
Ja man gör ju det
nouw.com/macilla
Mk,
Beklagar verkligen.
www.TheMk.com