En hektisk men mysig dag

Här var vi upp samtidigt allihopa. Hjärtats alarm ringde i morse och han låg och kramades ett tag med mig innan det var dags för honom att kliva upp och iväg till jobbet. Jag gick upp med ungarna och åt frukost med dom. Sen var det mys en stund.

Vid 12 tiden dök min syster upp med sina barn och varit här hela dagen. Vi har hållet igång hela dagen. Barnen körde Just Dance sen var det min och Pernillas tur också. Det är så jävla ansträngande så man blir helt slut i kropp och själ. Det körde iallafall slut på Pernilla så hon somnade tillsammans med Elise i vår säng.

Baby kom hem från jobbet och vi satte igång med middagen. Idag blev det hemmagjord potatisgratäng, kläckning snitzel och beasås. Var riktigt gott faktiskt. Blev extremt mätt så blev en kopp kaffe efteråt för att inte somna i soffan.

Oh imorgon väntas lite roligare saker. Jag ska in till Lund på möte. Men om vad får ni veta mer om imorgon. Om hur det gick och vad som jag gjorde där. Nervös som satan är jag iallafall. Fått rota fram massa olika papper som ska med dit också. Jag hoppas innerligt detta går vägen bara så jag kan börja se framåt lite och planera min framtid lite mer.

Nu ska snart ungarna i sängen för Qaspers första skoldag börjar imorgon efter ledigheten. Så från och med imorgon är det tillbaka till vanliga rutiner igen. Samtidigt som det är skönt så kommer jag sakna att ha Qasper hemma hos mig.

Vad tycker ni om att komma tillbaka till rutiner efter julledigheten? 😁

Caroline...

Gillar

Kommentarer