Vi utmanar oss själva

Det är farligt när Mr. L är här. Blir alltid så sena inlägg. Han ligger där i sängen och bara är så go så då kan man liksom inte resa sig där ifrån och gå ifrån han. Det går ju bara inte. Men nu är vi uppe och frukosten är intagen. Blev frukostbullar och massa gott idag också.

Min mamma och pappa var här och lämnade en 120 säng till Qasper. Eftersom hans andra säng åkte hem till Qaspers pappa så fick jag ju skaffa mig en ny. Och nu när han börjar bli stor får han ju ha en större säng också. Ska fixa där inne under dagen hade jag tänkt mig. Så där är fint när han kommer hem imorgon igen. Så blir han nog glad. Fick faktiskt ordnat här igår innan Mr. L kom hit. Nu behöver jag bara en hallmöbel och en spegel till sovrummet också. Sen är jag nog nöjd skulle jag tro.

Idag sätts det prov på mig och Mr. L. Vi ska till Ikea och handla. Och klarar man Ikea tillsammans en Lördag så klarar man fan alltid tillsammans. 😅 Men tror vi klarar det för vi är ganska grymma tillsammans. Så varför skulle vi inte klara Ikea tillsammans liksom?

Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig. Så jag hoppas ni får en super dag. 😘

Man kan ju börja undra vad denna killen lever på. Protein pudding, ehhh ja!

Caroline...

Gillar

Kommentarer