Oh vad glad jag blir

Blev en aning sent inlägg idag. Men det kommer upp ett iallafall. Bättre sent än aldrig. Jag och Qasper har varit hemma idag då Qasper inte sov super bra inatt och jag är inte helt kry. Ont i min hals och förkyld som bara den. Så fick bli en hemmadag. Jag fick nattligt besök inatt igen. Lite ångest att jag drog ut han 22:30 igår för att köra hit till mig, men han klarade sig och kom hel hit och överlevde ovädret igår. Som tur var. 😁

Oh i skrivande stund får jag ett samtal också. Från vår vikariebank där hon får i uppdrag att leta upp bra vikarie och tydligen var jag denna vikarien. Nu har jag fått ännu ett nytt ställe att vara på. Så nu sitter jag bara och väntar på samtal om en bredvidgång där så ska jag vara där den 27/9 och jobba. Så detta ser jag verkligen fram emot. 😍 Så jävla skoj när dom anser man är en så pass bra vikarie.

Nu ska vi snart ner till affären och handla till middagen. Idag blir det kyckling, ris och currysås för min och Qaspers del. Mr. L ska snart kör hemåt också. Så då blir jag och Qasper ensamma igen. Så tomt det kommer vara här då. Dom har hållit igång hela eftermiddag här nu med nerf krig. Mot stackars mig, jag har varit deras mål liksom.


Älskar att höra när jag gjort bra ifrån mig på mitt jobb 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Readthis
Readthis,
så fin!☺️
nouw.com/readthis
PiimPiina
PiimPiina,
Tack så mycket 🙈
nouw.com/piimpiina