Egentid, finns det ens? 

Godmorgon denna soliga Torsdagen. Sjukt varmt och skönt ute redan. Qasper har redan varit i poolen. Hugo åkte precis iväg med sin mormor och lillebror och kommer hem någon gång ikväll. Ja och Qasper ska ordna lite här hemma. Och njuta av vädret samtidigt. :)

Shit, hela sommaren har nästan gång. Varför går det så fort? Åhh hatar verkligen det. Jag är bara inne på min första vecka av semester men fruktar redan att den håller på att ta slut. Ja, denna sommaren har ju inte alls varit som jag tänkte mig. Jag hade tänkt mig äventyr, mys med barnen, egentid med sambon och njuta av sommaren. Ja några äventyr har det ju inte direkt blivit. Eller ja, vi var utanför Göteborg vid midsommar, men det vara bara jag, Emil och Qasper. Mys med barnen har det blivit i överflöde. Egentid med sambon? Nix, det har inte hänt. Jag älskar att ha barnen här, misstro mig inte. Det är helt underbar att höra deras skratt och stimmande. Men lite paus och lite tid för sig själv hade verkligen varit uppskattat. Dock är det inte lika förståligt för alla.

Jag är en person som behöver återhämtning. Från barn, jobb och personer i min omgivning. Tror alla behöver återhämtning och behöver paus ifrån livet lite. Och jag är verkligen en sån person. Men denna sommaren har det verken varit någon direkt återhämtning eller något egentid. Jo det enda egentiden jag fått är när jag varit och gjort mina fransar typ. 1,5 timme där själv är fan underbart.

Skulle dock verkligen behöva hämta mig efter en hel sommar med barn som varit här i stort sätt 24/7. Som sagt, älskar att ha dom här men snälla, är det för mycket att begär att man behöver komma bort lite och få slappna av och känna sig lite som människa igen? Begär jag för mycket? Nä det tycker jag fan och med inte!

Jag kommer iallafall inte öppna munnen mer om saker och ting. Det är helt klart bättre och vara tyst annars så är det något fel. Nä det är inget fel förutom att jag behöver paus ifrån barn och omvärlden ett par timmar! Är jag gnällig? Kräver jag för mycket kanske? Jag är liksom inte van vid att ha folk runtomkring mig hela hela tiden. Jag är så van vid att vara själv och kunna andas och återhämta mig på mitt sätt. Men ja, not this time!

Sorry, om jag är gnällig! Men var så tvungen att skriva av mig lite grann. Annars går huvudet på hörvarv och jag överanalyserar saker.!

Hoppas ni får en fantastisk dag iallafall

Caroline...

Gillar

Kommentarer