Din jävla död har förstört mig, på alla sätt!

Efter Qaspers föddes så blev jag en person med väldigt mycket känslor. Jag var väldig skör och jag kunde lätt börja gråta. Det räckte med några fina ord, det räckte med ett för hårt ord eller en sorgsen film, eller bara något klipp som var lite för känslig så börjar jag gråta. Stor gråta. Som sagt, väldigt väldigt känslig.

Men sen hände någonting. En av mina bästa vän gick bra. 15/12-2016 hände något som gjorde att han strök med och är nu uppe i himlen och vakar över alla oss han lämnade ensamma. Jag tror hans död gjorde att jag hamnade i en stor chock och som jag inte riktigt tagit mig ur än. Inte ens på hans begravning så fatta jag att han var borta. Jag grät inte på hans begravning. Jag fick inte fram en enda tår. Där satt jag helt känslokall medan jag hör hela kyrkan snyfta och snyta sig. Men jag? Nä inte en enda jävla tår!!!

Jag har små gråtit 3 gånger sen han gick bort, pga honom. 3 GÅNGER! Hur jävla sjukt är inte det liksom? Varför kan jag inte få sörja och få panik gråta, slå i saker, slänga saker i vägen och bara få skrika och få ut allting? Jag vill det, jag vill kunna bearbeta min sorg över hans död. JAG VILL KUNNA!!! Men någonting hände i mig som sagt. Kan inte alls sätta fingret på varför jag blivit så känslokall. Vilket gör att jag mår sjukt jävla dåligt!

Efter hans död så har jag blivit iskall. Den känsliga Caroline finns inte mer, nu är jag en Caroline som jag inte känner speciellt mycket. En Caroline som skrämmer mig otroligt mycket. Jag måste få kunna gråta och kunna visa känslor. Snart så hoppas jag!

Andreas, din död har gjort mig kall och jag hatar dig för du lämnade så tidigt. Så många gånger jag behövt dig. Jag saknar dig något fruktansvärt och jag får panik av bara tanken att jag faktiskt inte kan ringa dig när jag verkligen behöver. Alltid älskade, aldrig glömd! 

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Stor kram hjärtat <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
PiimPiina
PiimPiina,
Tack pärlan <3
nouw.com/piimpiina
Evsing
Evsing,
Kramar i massor ❤️ Har du provat att prata med någon?
nouw.com/evsing
PiimPiina
PiimPiina,
Tack så mycket. Nä det har jag inte och nog ingenting jag kommer göra heller, tyvärr! <3
nouw.com/piimpiina
Wunderlich
Wunderlich,
PiimPiina
PiimPiina,
Jessica,
PiimPiina
PiimPiina,
Yolanda ,
PiimPiina
PiimPiina,
Yolanda ,
PiimPiina
PiimPiina,
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Känslor är ju så jobbiga ibland 💖 Jag vet hur det kan kännas att vilja gråta utan att lyckas 😣💔 Men förr eller senare så kommer nog känslorna tillbaka och du får gråta ut 😗💜 Må din förlorade vän vila i frid❣🕯
nouw.com/erinafemitasy
PiimPiina
PiimPiina,
Ja det är inte alls skoj. 😩 Ja någon gång måste jag ju få kunna gråta ut ordentligen hoppas jag.
Tack så mycket 💕
nouw.com/piimpiina
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
PiimPiina
PiimPiina,
fashionmallan
fashionmallan,
stackare💛💛💛
nouw.com/fashionmallan
PiimPiina
PiimPiina,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Kram på dig <3 Alla hanterar sorg på olika sätt, det är aldrig lätt när någon man älskar lämnar en <3
nouw.com/celinelundqvists
PiimPiina
PiimPiina,
Tackar. Nä och verkligen inte när det är helt från ingenstans heller. På ett sätt som jag aldrig trodde i heller. Det skadar en psykiskt! 😟 <3
nouw.com/piimpiina