Detta kommer sluta i rena kaoset alltså, som alltid!

Blir inget godmorgon idag heller. Jag blir så jävla trött på allting runt omkring mig just nu. Morgon börjar med massa tjafs och det är inget jag strävar efter, inte för 5 öre. Men när man får en sak till sig och det blir en helt annat då känner man det som rena hämnd. Att höra att man ljög om det som hände mig för 3 veckor sen var som en jävla smäll i magen direkt. Fy fan, hur man kan ens säga att jag ljög om någonting sånt. Fruktade för fan för mitt liv den dagen, ja det är bara en lögn tydligen.

Fy fan att två vuxna människor inte kan snacka och komma överens är fan sjukt! Visste att dessa två dagarna som gått som varit helt bra var för bra för att vara sann liksom. Detta kommer antagligen gå åt helvete precis som alltid annars också. Och jag är sjuuuuukt jävla trött på det, just nu känner jag mig riktigt jag trött på precis allting runt omkring.

Tänker inte ta detta längre. Detta måste få ett slut, ett stort jävla slut! Två vuxna människor och vi kan inte ens hålla sams, helt jävla sinnes alltså! Just nu känner jag för att bara fly allting alltså, vill bara bort, lååååångt bort!

Krafterna att kämpa tar fan slut någonting. Det är nära och jag orkar snart inte mer. Tänker inte kämpa längre för vi ska hålla sams, inte för vi ska kunna snacka som vuxna människor, inte meningen att jag ALLTID ska vara den som försöker och är snäll och trevlig alltid.

Jag vill bara lägga mig ner under mitt täcke och gråta, en masssaaaaaa!!!!

Caroline...

Gillar

Kommentarer