Bästa helgen på väldigt länge

Då sitter man på jobbet igen. Känns ändå helt okej att komma hit här idag efter denna helgen alltså. Helt otrolig helg alltså. Var längesen jag mådde såhär bra faktiskt. Och jag har skrattat på riktigt denna helgen. Jag har fan mått bra. Är det verkligen såhär det ska kännas? UNDERBART!!!

Jobb till 21 idag sen blir det raka vägen hem och lägga min prins. Denna helgen har gjort kaos också, visste att detta inte skulle gå på en dans med rosor. Jag fatta ju det ganska snabbt. Dessa två veckorna det var för bra för att vara sant liksom. Nu börjar allting komma ifatt nu. Det känns ännu bättre när man har folk på ens fb som visar vilka som är när saker och ting händer i ens liv. Men det är bara till radera vissa männsikor ur ens liv och gå vidare. Vet jag kommer bli lycklig så egentligen bryr jag mig inte. Blir han lycklig så fine. Så länge min son är prio 1 och att han inte bli bortglömd som det varit inne så struntar jag i vilket.

Qasper kommer iallafall alltid komma först i mina ögon. Alltså ja, Qasper kommer alltid vara mitt prio 1. Och kommer alltid se från hans säkerhet och hans mående och behov innan någon annan. Min älskade prins, du ska få se, mamma kommer alltid göra allting för dig!! ❤

Caroline...

Gillar

Kommentarer