Allt för mycket tankar och funderingar

Underbart när man vaknar på helt fel sida. Är på så dåligt humör och inte fan blir det bättre när man ser att lönen man fått inte alls stämmer med vad som skulle betalas ut. Jag är riktigt trött på vårt lönekontor. Har varit fel enda sen dom bytte system. Har bara blivit en massa fel hela hela tiden. Och det är verkligen skoj när dom väntat i stort sett 2 månader på att dom ska skicka in till fsk också med min rätt lön så man inte har fått några pengar för vabb från 1-2 November och inte får ut sin sjukpenning från nästa år. Såååå jävla underbart!!! Ni kan ju gissa vart jag ska ringa när kl står 8:00!

Skulle dessutom varit barnledig nu. Men kan ni gissa vem som ligger i min säng och kolla julkalendern just nu? Joo min kära prins. Var och hämtade honom igår kväll igen då det var massa klagande från L's sida. Detta börjar bli riktigt jävla tröttsamt. Idag var den enda dagen jag kunde sova ut lite men icke, här öppnade Qasper ögonen kl 5:50. Såå himla trevligt, visst! Har sömnbrist som fan. Sova längre än till 8 var över ett år sen alltså. 😒 Jag börjar bli jävligt trött på allt detta, på allt hackande på mig hela jävla tiden. Jag har haft Q på heltid i över ett år nu och vafan får man för det? Qasper är hos sin pappa 4 dagar varannan vecka och till och med då blir han bortlämnad för där är såååå mycket annat viktigt att göra. Jaaa, jag blir jävligt irriterad för jag vet hur mycket Qasper tycker om att vara hos sin pappa. Men nä, då ska han vara hos sin farmor istället. Hur fan tänker man där liksom? Och nä, jag borde egentligen inte bry mig. Men jag gör det för jag själv skulle aldrig få för mig att lämna iväg min son när jag enbart har honom 8 dagar i månaden, inte en chans. Tur alla människor är olika!!

Jag förväntar mig ingenting längre

Skulle egentligen iväg igår kväll också, men blev såklart avbokat. Andra gången och jag kommer slut förvänta mig saker. Jag kommer slut se framemot saker. För jag vet att i slutet blir det bara massa skitsnack. Jag såg framemot att gå ut och käka och umgås lite men nä, såklart blev det ingenting. Andra gången det avbokas nu. Så skiter verkligen i allt det där nu.

Sen igår fick jag även redan på att A skickat brev till andra. Men fortfarande inte fått något svar och det gjorde mig verkligen nedstämd som fan. För innerst inne trodde jag verkligen att jag skulle få något svar, men inte det minsta svar fick man. Jag förstår han har mycket att tänka på och så men ändå. Det blev mycket tankar där och blev extremt ledsen faktiskt. Hade mina misstankar att allt skulle gå åt helvete när bråket här hemma uppstod. Ändå fortsätter man ställa upp, till vilket jävla nytta egentligen? Nä, jag får nog ta och tänka över detta här en aning faktiskt. Är jävligt förvirrad just nu!

Jag hoppas denna dagen vänder och blir bättre

Caroline...

Gillar

Kommentarer