5 keinoa pelastaa huono päivä

Heippa sekä hyvää maanantaita ja sateista marraskuuta. Mä inhoan yli kaiken huonoja päiviä. Law of attraction - hifistelijänä sekä aikaansaavuudesta pitävänä ihmisenä tunnen usein pientä pettymystä itseeni jos päiväni on mennyt huonosti. Tärkeää on ollutkin oppia, että huonot päivät vain ovat osa elämää eikä siitä pääse mihinkään. Vielä tärkeämpää on ollut löytää ne jutut, joilla piristää huonoa päivää! Mulla onkin muutama vakiojuttu joiden puoleen käännyn aina, kun tahdon päästä paremmalle tuulelle tai lohduttautua negatiivisista tunteista, ja halusin tulla jakamaan ne teille!

1. Saunominen

Rakastan yli kaiken saunoa! Rasittavan päivän jälkeen parasta on laittaa kasvonaamio, mennä lämpimään saunaan ja unohtaa kaikki ärsytykset. Saunomisen ja pitkän suihkun jälkeen on vaan niin freesi olo, että väkisinkin tuntuu paremmalta!

2. Musiikki

Kun haluan todella saada ajatukseni johonkin muualle huonosta päivästä, laitan soimaan Spotifysta jonkun rauhallisen listan soimaan ja eläydyn musiikkiin.

3. Anna itsellesi aikaa

Aina ei tarvi jaksaa. Anna itsellesi aikaa päästä vaikeuksien yli. Raivaa omaa aikaa, jolloin voit keskittyä itseesi.

4. Nuku hyvin

Liittyy vähän edelliseen kohtaan, mutta oikeasti, jos itse skippaan vielä nukkumisen niin päivät vaikuttavat entistä vaikeammilta. Nuku päiväunet ja nauti kunnon pitkistä yöunista.

5. Podcastit

Nonsense - podi on vaan paras! Oon saanut nauraa itseni kipeäksi Alexan ja Lindan juttuja kuunnellessa. Mulla soi Nonsense taustalla kun teen koneella hommia, siivotessa, bussimatkalla.. Pahoina päivinä tuntuu extrahyvältä laittaa lempparipodi pyörimään, ihan parasta.


Onko sulla jotain tiettyjä juttuja, joiden puoleen käännyt pahan päivän iskiessä?

Pihla

Tykkää-merkinnät

Kommentit