Ränderna lämnar aldrig tigern

När jag va ca 19år gammal bodde jag i en lägenhet i Centrala Gislaved. Ängsgatan närmare bestämt. Trivdes väldigt bra i den lägenheten, ca 100m till den bästa Pizzerian i hela världen Ole Dole Doff. På den tiden så levde jag på Social bidrag (berättar mer om det i kommande inlägg), så matbudgeten va inte skyhög kan man säga. Men åtminstone 2 dagar i veckan beställde jag en "Originale" där ifrån.

Vad är då en Originale undrar ni?
Jo det är nämligen en helt vanlig kebabpizza. När jag i mina väldigt unga år beställde därifrån så sa jag alltid: "...jag ska ha en kebabpizza med mildsås UTAN lök..". Det gick säkert en 10-15 beställningar innan dåvarande schefer sa: "Ey kompis...det är ingen lök på den pizzan!"

Så där och då så myntades "Originale". Sen dess har det hängt i o det är ju över 20år sedan nu.

I denna mytomspunna lägenhet hände det mycket roliga saker ;) Bland annat va det där som mitt stora intresse o kärlek till EDM började.

Herrejävlar vad denna gick på repeat. Både jag och alla kompisar och andra ungdomar som hänge i min lägenhet lyssnade på denna. Det har väl hänt lite längst vägen kan man väl säga. Men jag har aldrig slutat lyssna på denna typen av musik egentligen. Min tid på NERadio är ju ett kapitel för sig :P

Med tiden så har väl både jag och min musik smak mognat något. Jag kan lyssna på ALL sorts musik. Till och med klassiskt. Men musiken ovan är ändå den som ligger mig närmst hjärtat så att säga.

Fruktansvärt j*vla apbra är den!!

Lyssna och njut så ses vi i nästa inlägg <3

Gillar

Kommentarer