Header

Foto: G7X & jag.

Fick världens bästa julklapp av Erik och hans föräldrar. Igår när jag var hemma och kände mig rastlös drog jag fram ​den för att leka lite. Här är några av bilderna som knäpptes. Växten är köpt på IKEA, ett tappert försök att få vårt som rum kännas mysigare. Leopardmönstrade klänningen är min nya favorit som jag köpte på WEEKDAY för en ca  en hundralapp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FOTO: Jasmin Said

I fredags var det dags för mitt första event med jobbet för i år. Hoppade in och hjälpte min kollega med att styra upp lite med dj's, fotograf och gäster på plats. Det här eventet var det första utav fler som ingår i en kampanj vid namn "In My Backyard". IMBY är en satsning initierat av Hyresgästföreningen, Universal Music Sweden och Nöjesguiden. I syfte att lyfta bostadsfrågan och visa de lägen och områden runtom i Sverige där en skulle kunna bygga fler hyresrätter. Eventet hölls på Studentkåren Malmös musikpub och kvällen i ära hade Hyresgästföreningen ordnat en live spelning framträd av Albin Gromer. SÅ himla bra initiativ, verklingen. Hela kampanjen alltså.

Projektet kommer att "turnera" runt i olika städer i Sverige fram till slutet av augusti om jag inte minns fel. Våra kunder på Hyresgästföreningen var super nöjda med eventet. Så förhoppningsvis gör vi något mer event med In My Backyard innan turnén är slut! Hoppas! :)

Tannaz och Karina dj:ade på eventet och en super fin och duktig tjej Jasmin, som jag aldrig träffat förut, fotograferade. Det var så speciellt att hänga runt bland studenter som är äldre än en själv när man själv är där och agerar värdinna och jobbar. Kände mig så malplacerad. Typ osmart bland alla studenter, oerfaren och super erfaren (vilket jag inte är) på samma gång haha! Älskar att det var så billiga studentpriser i baren också. Hmm... undra om man någonsin ger sig på plugget igen? Har verkligen ingen aning.

Efter att Karina och Tannaz hade spelat färdigt för kvällen och eventet höll upp sig själv. Drog vi + Nella, Tuan och Ario vidare till Grand. Det var så kul!! Det var längesen jag var ute på klubb och verkligen bara dansade, skrattade och hade roligt. Det är ju därför man går ut tänker jag?! Tankeställare.
Nu ska jag fortsätta mysa.
Puss!

Likes

Comments


Hej vänner! 


Det var verkligen evigheter sedan jag gjorde detta sist. Jag hade egentligen som tanke att jag skulle börja publicera inlägg redan under semestern på Barbados. Men fick helt enkelt inte ur mig något. Är tillbaka på Nöjesguiden nu efter tre veckor i 30 graders värme och sol. Längtar tillbaka, men samtidigt är det så skönt att vara hemma igen, rutiner, egen säng och att få kunna vara ensam med Erik, väger nog upp mot det dåliga vädret ändå. Vi var ett gäng vänner på totalt 6 personer som åkte, så även om vi har umgåtts med varandra varje dag i tre veckor så, var vi båda överens om att där ändå fans någon form av längtan efter egentid när vi kom hem. Mmmm... mysigt att vara kär.

I helgen var vi ute och åt Thai mat (haft SÅNNA cravings) på ett av våra favoritställen nära gamla väster. Efter det mötte upp Johan, Gabriella och lite fler vänner, för öl och häng på Bastard. Sen tog vi ett snabbt besök på ett nytt ställe som öppnat vid Davidshallstorg. Riket hette det, jätte mysig lokal med öppet kök och härlig stämning, vi får gå dit och äta någon dag snart tycker jag. Söndagen ägnades åt tvätta alla kläder från resan och umgås med familjen. Vi var hälsade på Gita en stund, promenerade i skogen, drack varmchoklad och mös. Sen åkte vi ner till Höllviken där Eriks mamma bjöd på middag och ännu mera mys.

Måndag nu!
​Sitter på kontoret som sagt och borde egentligen jobba. Deadline på torsdag och tidningen ska gå i tryck! Så nu måste jag verkligen fortsätta här. Efter jobbet blir det träning, falafel (också längtat), sen ska jag och Erik ge oss på att försöka beställa hem mat från mat.se HAHA! Ska bli kul att se hur detta går!
​Puss.

Likes

Comments