Please don't follow me

Gick precis hem från krogen..

När jag går upp för andra lång gatan märker jag att det är en man som går ganska nära mig och har blicken stirrandes på mig.. kände genast obehag så jag stannade utanför baren hopps längs uppe på andra lång efter som att det stod en dörrvakt där utanför och det fick mig att känna mig lite trygg.

Efter ett tag vid hopps tänkte jag att kusten var klar så jag började min promenad igen.

Det tog inte lång tid innan jag ser samma man framför mig. Han fick extremt långsamt.. Sen kollade han bak och såg mig. Sen kollade han bak några flera gånger innan han bestämde sig för att vänta in mig så att vi gick bredvid varandra. Jag tänkte bara fan fan fan fan i mitt huvud.

Han började prata med mig och undrade om vi inte kunde bli vänner.. Jag sa att jag hade pojkvän och att det inte passade sig att jag skulle ge mitt nummer till honom.
Han frågade vart jag var påväg och jag sa att jag skulle hem.. jag gav ganska korta svar efter som att jag egentligen inte ville ha någon konversation över huvud taget.. han frågade upprepade gånger om han skulle få komma hem till mig men jag svarade att jag skulle till min pojkvän.

Jag gick till närmsta spårvagnshållplats efter som att det i varje fall är upplyst där och det stod lite folk runt omkring.
Han frågade vilken spårvagn jag skulle ta och jag svarade 11.. Jag blev bara mer och mer frustrerad över att han inte går där ifrån.

Han började fråga saker som "om jag tycker om tjejer" eller "om vi inte ska hem till honom istället efter som att han bor själv" jag sa upprepade gånger att jag har pojkvän men tillslut slutade jag svara honom och bara kollade ner i marken.. då sa han att han skulle gå vidare efter som att han märkte att han inte fick min uppmärksamhet längre.

Eller.. jag trodde att han gick.. i själva verket gick han till hållplatsen innan. Han satte sig alltså på samma spårvagn som jag skulle ta fast längre bak så att jag inte skulle se honom.. men jag sökte ögonkontakt med honom för att försöka visa honom att jag har sett honom.

Varför skulle han gå till en hållplats innan min för att sätta sig på den spårvagn som jag berättade att jag skulle ta.. han berättade att han bodde vid Gammelstan så att åka ännu längre in i Majorna när han var ute på en "kvällspromenad" kändes inte jätte logiskt.

Jag ringde Mitch i varje fall och bad han möta mig vid min hållplats och nu är jag hemma safe and sound.


Gillar

Kommentarer