Oh what an awkward situation

Okej detta hände för kanske en vecka sen men jag känner att jag måste dela med mig av detta ändå.

En "kompis" till mig.. låt oss kalla honom för Joakim..
Jag och Joakim snackar en del på snapchat från och till men det är inte någon kompis som jag skulle ringa och fråga om vi ska hänga typ :P även om vi inte är några nära kompisar så känns det som att jag känner honom ganska väl.

Förra veckan skickade Joakim en snap till mig, det var en selfie på honom där han skrev texten "skicka en bild sötis" vilket är väldigt opassande efter som att han vet att jag har ett förhållande.

MEN.. now to the awkward bit.
Joakim trodde att han hade skickat denna bilden till några utvalda på hans snapchat.. men i själva verket hade han gjort en grupp chatt med alla de tjejer som han hade skickar samma bild till.
Så han har alltså skickat en bild där det står "skicka en bild sötis" till ungefär 7 tjejer vilket en utav dem 7 var hans FLICKVÄN!.

Han har alltid sagt till mig att han är singel och efter att ha snackat med de andra tjejerna i gruppchatten så verkar det som att det inte är det ända som han har ljugit om. Hans flickvän var inte jätte glad på honom efter detta kan jag ju tala om :P

... vet inte riktigt varför jag ändrade namnet på personen.. när han läser detta kommer han ju fatta att det är han med en gång haha. Oh Well ;PGillar

Kommentarer