När du tror att du är ensam hemma

Har du någon gång haft känslan av att någon kollar på dig när du är ensam hemma?

Tänk dig att en dag när du kommer hem från jobbet ligger inte den där tidningen där den brukar och en annan dag det det ut som att någon har ätit utav maten i kylskåpet.

Ja detta hände en man som bor i Japan.
Manen började känna sig paranoid när han var säker på att han la sin tidning på borden när han efteråt hittade den på sängen, och sedan all den man som han är säker på att han inte har rört bara försvinner.
Han funderade länge på olika förklaringar till vad det kunde vara och han började faktist tvivla på sig egna psykiska hälsa så han började sätta upp kameror i hela huset.. Men det han fick på bild kommer chocka många.

På natten när mannen gått och lagt sig så fångar kamerorna en skugga rör sig omkring i det mörka huset.
När mannen ser detta så kontaktade han polisen men en gång, mannen trodde att det var ett rån men det kommer visa sig vara något helt annat.

När poliserna anländer till lägenheten så kan det konstatera att alla dörrar och fönster var låsta så de frågade om de kunde ta en närmre titt på det manen sägs ha fångat på kameran.
Efter att ha studerat videorna länge så kunde man se att det var en kvinna som kick omkring i hans hus.. Och det verkade som att hon var kvar i lägenheten.
I en liten del av filmen kunde man se hur kvinnan långsamt gick in och ut från garderoben.
Polisen kollade i garderoben och så sant som det var sagt så hittade de den 58 årig kvinnan där.

Poliserna tog in kvinnan på förhör där hon erkände att hon var hemlös och att hon smög in i huset en gång när han glömde låsa dörren och där har hon bott i över ett års tid.

Så nästa gång du är ensam hemma kanske du ska kolla under sängen en extra gång innan du somnar. ;)

Gillar

Kommentarer