My spider phobia is real

Jag var instängd i källaren i 40 minuter pga en spindel.

Jag tvättade i tvättstugan och när jag skulle gå upp tillbaka till lägenheten så sa hela min kropp stopp. På golvet nära dörröppningen satt det en spindel.

Jag kollade på den jätte länge och så fort jag kände att jag jade samlat mord för att gå förbi så gör inte kroppen som jag säger åt den.

Jag ringde till Sebastian och han förstår inte alls min fobi. Han ville att jag skulle gå fram och stampa på den.. men jag kan inte. Jag blir för skakig och jag blir typ svag. Det är helt sjukt när man tänker på hur ett sånt litet djur kan få mig att bli såhär.

Jag ringde mamma istället för hon tycker också att spindels är ganska obehagliga men skulle inte säga att hon har en fobi som jag.
I varje fall så var hon till väldigt stor hjälp för hon försökte verkligen hitta en lösning.

Nere i tvättstugan fanns det en trasa som jag dränkte i vatten och kastade mot spindeln så att den sprang iväg och in i ett litet hål så att jag kunde gå förbi. Mamma är bäst.

Nu laddar jag upp för att behöva gå ner i källaren igen för att hämta upp all tvätt men denna gången kommer jag vara utrustad med saker som kan skrämma iväg spindeln om jag det den igen.
Jag vet att det antagligen låter jätte töntigt för er som inte har en fobi. Men man kan inte tänka logiskt om man står öga mot öga med sin fobi.Gillar

Kommentarer