Men och kvinnor som gifter sig med djur ?

1992 Mark Matthews gifte sig med sin ponny som heter Pixel. Han medger också i tv att han har sex med henne.

Ngurah Alit, en 18-årig balinesisk tonåring, togs till fånga för att han hade samlag med en ko. till hans försvar säger han att kossan flirtade med honom. Så i juni 2010, blev Alit tvungen att gifta sig med kossan i en ceremoni som en del av en Pecaruan ritual, det är en ceremoni för att rengöra byn,. Efter det "råkade" både Alit och kossan drunkna säger dem som bor i samma by.

I december 2005, Sharon Tendler, en 41-årig miljonär, gifte sig med sitt livs kärlek - en delfin som heter Cindy.

En indiska kille, Selva Kumar var 18 år gammal när han stenad och klubbade ihjäl två hundar som han hade funnit. Han hängde sedan upp de döda hundarna i ett träd. Det är det ögonblick då han hävdar att hans personliga lidande började. Hans ben och händer blev förlamade och han förlorade hörseln på ena örat. Han trodde att det ända som kan bota hans förbannelse är om han gifter sig med en hund.

man kan få upp hur mycket som helst om man googlar på det. Folk har gift sig med åsnor, grodor, pandor. Det är jätte många som gifter sig med sina husdjur.. Och har sex med dom!? wft.. Varför skulle man vilja ha sex med ett djur.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229