Krokodil drogen

Jag har hört talas om Krokodil drogen innan men det var inte för än idag när Lulle nämde det som jag riktigt fatta va det var.

Jag böra googla fram lite mer information om den och det är helt sjukt vad denna drog kan göra. Krokodil drogen får kroppsdelar att rutna och det är extremt smärtsamt för den som har tagit en dos för det krävs bara en dos för att bli beroende och bara en dos för att kroppen ska börja tappa hud.. Det är en drog som äter upp dig från insidan, men det läskigaste är hur lätt det är att göra.

Jag klickar runt på nätet och har fått upp 5 olika hemsidor som beskriver exakt hur man gör, Det är både billigt och lätt att tillverka.

Bland annat är Krokodil ett stort problem i Ryssland där fattiga och hemlösa drog missbrukarna kan tillverka den på ett billigt sätt och det är väldigt många som sprider ryktet om vilket glädje rus det ger dock tror jag inte att alla som tar den blivit informerade om alla problem man kommer att få på efter hand.

Drogen dök upp först i Sibirien och det ryska delarna av Asien år 2002 sedan har den spridits runt i Ryssland tyskland och det går rykten om att den även har kommit till Sverige. 

 

Bilder från Google.


<

 

Men nu för tiden kan man göra droger av allt möjligt som den där "bad salts drogen"

Man hackar ner bad salt och sniffar det. Man blir helt galen av bad salt.. Kommer ni ihåg den där killen som åt upp ansiktet av en hemlös man förra året? Ja, det var för att han har sniffat bad salt !


<

Gillar

Kommentarer