Jag ville bara göra det mysigt för oss

Jag vaknade kl 7 igår men Sebastian sov som en stock.. Så jag tänkte att jag tänkte smyga ut och köpa lite bröd från vårat lokala bageri bara ner för gatan och väcka han med lite frukost.

När jag kom fram till bageriet var det stängt så jag tog upp mobilen för att googla om Willys längre ner på gatan var öppet och det skulle vara så jag gick dit istället.

När jag kom fram till Willys 10 över 8 så var det stängt.. Då var jag nästan redo att ge upp men jag tog upp mobilen igen och insåg att den ända mataffären som har öppet är Hemköp i nordstan.

Jag åkte hela vägen in till stan och plocka på mig det jag ville ha men när jag skulle betala blev det lite problem..
Det stod en man framför i kassan som verkade drogpåverkad, det var bara en kassa öppen så jag var tvungen att ta just den.
Den påverkade mannen hade köpt en hel del saker men när han skulle betala så visade det sig att han inte hade några pengar på kortet och då blev han sur på tjejen i kassan.

Tjejen i kassan sa att han får vänta och började blippa mina mina varor som bara va två saker.. när jag sträcker fram mitt kort för att betala blir han arg på mig ist..
det va obehagligt. Och jag tyckte väldigt synd om tjejen i kassan..

Kom i varje fall tillslut hem kl 11 för att göra frukost, men då va Sebastian redan vaken så det blev inte riktigt någon överraskning som jag ville.

Tänk att det ska vara så svårt att bara handla lite bröd..Gillar

Kommentarer