Jag blev 7 år

När jag och Mitch var och kollade på planet earth in concert så hade jag sovit väldigt lite två nätter i rad och jag skulle jobba frukostpasset dagen efter så det var ganska frustrerande..

Biljetterna var ganska dyra så jag packade ner en redbull som livlina i väskan så att jag inte kommer somna och tanken var att dricka den på vägen till Scandinavium..
Men den var för kall att hålla i handen så jag stoppade tillbaka den i väskan.

När vi kom fram till Scandinavium så fanns det säkerhetsvakter som kollade igenom alla som på en flygplats :P och det var där problemet började.

.. När vakten kollade i min väska så sa han till mig att slänga redbullen och jag kände att redbullen var helig just när jag har sovit så lite och jag vet att jag måste sitta stilla i över 2 timmar.. Så jag blev på sjukt dåligt humör.

När jag slängde min oöppnade redbull i sopporna snäppte jag inte vakten med blicken och kastade i den jätte hårt haha som ett argt dagisbarn Hahaha.
Fan va löjlig jag var men samtidigt gav vakten mig onödigt mycket attityd. :P var på ganska dåligt humör resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer