Inbillade jag mig?

Jag har glömt att skriva om en läskig sak som hände mig för en vecka sen.

När jag jobbade så kände jag att jag hade fått något i ögat så jag gick in på toaletten för att få ut det.
När jag stod framför spegeln och stirrade in i mina egna ögon så märkte jag något väldigt konstigt..
Det var som att lite av det blåa i mitt öga hade åkt in i pupillen.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara så att ni ska förstå men jag blev jätte rädd.

Jag började smsa Mitch medan paniken växte inom mig. Jag gick tillbaka till min arbetsbänk och försökte undvika ögonkontakt med mina kollegor i köket för jag var rädd att något skulle se mitt öga.
Efter några timmar gick jag tillbaka till spegeln.. Jag tänkte att jag bara hade sett fel och att jag hade vart väldigt trött på morgonen men när jag stod framför spegeln igen och kollade riktigt nära så kunde jag se det, lite av det blåa i mitt öga i min pupill.

Jag satt på toan ett tag för att försöka googla fram något svar efter som att mina tankar bara skrämmer upp mig själv mer. Jag får upp massor av bilder på detta men det står att man kan födas med det.. Jag blev inte klokare av att googla detta så jag gick tillbaka in i köket för att arbeta klart mitt pass.

Jag tänkte för mig själv att jag skulle gå till doktorn efter jobbet för att kolla upp detta men när jag slutade och hade gått ner i omklädningsrummet för att kolla en sista gång på mitt öga så var det borta. Mitt öga var helt normalt igen.

Jag förstår inte riktigt vad som hände och jag får inga bra svar på google.. Jag är så säker på vad jag såg..

Här är i varje fall två bilder tagna från google för att beskriva det lite bättre.
(Den första bilden liknar lite mer så som mitt öga såg ut när detta hände,det var bara lite mindre blandat)  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer