I fredags


Några i klassen bestämde sig för att gå ut i fredags men det slutade med att bara jag och Lulle, Joannah och Sara gick.

När vi nästan var framme så frågade Lulle om alla hade legitimation med sig.. Och då kom jag på att mitt fortfarande låg hemma så jag var tvungen att ringa pappa så att han kunde komma och lämna legitimationen till mig, när pappa nästan var framme så ringde han och sa att han hade mitt kort och beskrev hur det såg ut.. Det visade sig att han hade tagit fel kort haha han hade mitt skolkort och inte min legitimation så han var tvungen att åka en runda till xD stackars pappa.
Aja tillslut fick jag tag på det och vi kom in men Joannah hade väldigt ont i fötterna så hon satt mest och tog det lugnt på övervåningen medan jag Lulle och Sara dansade omkring på nedervåningen. När jag och lulle dansade tillsammans så var det en tjej som knuffade lulle och då började jag se lite rött, jag knuffade till henne ganska hårt så att hon ramlade ner på några killar som stod nedanför haha dock blev det inte större bråk än så efter som att någon random kille gick emellan oss.

Efter det drog vi hem ganska tidigt efter som att Lulles tåg slutar att gå tidigt, och vi fick ta lite hänsyn till joannahs fötter.
Min spårvagn hem hade redan slutat att gå så jag bad pappa att komma och hämta mig.
När jag stod och väntade på att min pappa skulle komma så hände det en del saker, det blev bråk utanför klubben mellan en kille som uppförde sig rasistiskt och en svart kille men vakterna var ganska duktiga på att stoppa bråket :)
sen blev en efter en utslängda från klubben så jag antog att det var ett ganska stort bråk där inne.
Jag ringde till Mitch efter som att det skulle se ganska dumt ut om jag bara står i ett hörn helt för mig själv^^ När jag pratar i telefon kommer det fram en kille till mig och håller händerna runt min midja.. Jag backa undan och kolla argt på honom men han förstod inte hinten riktigt, han fortsatte och frågade vem jag pratade med och jag sa att jag pratade med min pojkvän men han gav ändå inte upp.. Blir irriterad som fan på fulla killar och jag var ganska sugen på att slå han helt ärligt och speciellt när jag redan var bråk bråkhumör men jag tog mitt förnuft till fånga och fick där ifrån.
Tillslut så kom pappa så att jag kunde åka hem och sova :)

Gillar

Kommentarer