Hemsk mardröm


Lulle berättade att hon hade hört en dokumentär på radion om Ulrika Bidegård. Lite snabbt om vad som hände. Ulrika Bidegård blev kidnappad, kidnapparen band fast henne i en ljudisolerad låda.. Repen runt hennes armar var så hårt fastspända så att hennes armar hade svullnat upp och blivit svarta av blodbrist. Och där satt hon i fyra dygn fastspänd i en låda med ögonbindel och hörselkåpor.
Lulle visade också en bild på Ulrika från när hon var tillfånga tagen och det är faktist den bilden som gärningsmannen skickade till Ulrikas föräldrar för att kräva dom på en lösensumma. Den bilden hamnade på något sätt långt in i min näthinna så i natt hade jag en mardröm om denna händelsen.

I min dröm så var jag en polis som skulle leta efter denna kvinnan. Jag gick in i ett stort hus med alla poliser bakom mig, men så öppnar jag en dörr till ett mörkt rum och jag går in i rummet.. När jag är tillräckligt långt in så ser jag henne sitta där och jag vänder mig om för att ropa på de andra poliserna men när jag vänder mig om så ser jag att rören är stängd och att det bara var en fälla.

Hoppas ni inte får mardrömmar.


Gillar

Kommentarer